Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.09.2019 г.

Супа от зелени домати

Супа от зелени домати

Нарязваме на кубчета почистените и измити моркови, магданозени корени, чесън и праз сваряваме с вегетата до полуготовност в 3 ч.ч. вода. Запържваме в олиото нарязаните на парченца зелени домати и заедно с мазнината ги изсипваме към врящите продукти. Към полусварената супа прибавяме захарта, фидето, посоляваме на вкус и варим до пълна готовност. Застройваме супата с разбитото яйце и я поднасяме поръсена с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 400 г зелени домати2 стръка праз, 2 едри моркова, 2-3 магданозени корена, 3-4 скилидки чесън, 1 с.л. вегета, 2 шепи фиде, 1 ч.л. захар, 5 с.л. олио, 1 връзка магданоз, 1 яйце, черен пипер, сол на вкус

Супа от зелени домати
9840

Последни материали
Виж
Източникът на инфекцията е в процес на изясняване
Откриха огнище на Нюкясълска болест по птиците в село във Видинско
Допустими за подпомагане са само стопанства със СПО от 6000 до 7999 евро
Няма да се доказва 33 на сто доход от земеделска дейност по подмярката за инвестиции
Защо рапица?
Очакванията са за среден спад от 25% за страната
Добивът от пшеница в Добричко засега е със 71 на сто под миналогодишния
Сравняват парцелите на място с декларираните от кандидатите площи в ИСАК
Започнаха кръстосаните проверки за директните плащания по Кампания 2020
ИАГ започва проверки за изпълнението на противопожарните мероприятия
Над 130 са сигналите за пожар в земеделски земи и гори от началото на юни
Свързани материали
Виж
Супа от телешко месо с домати и ориз
Супа от кайма и спанак
Супа от лапад
Супа-гулаш от кайма с ориз
Супа от телешко месо с домати и ориз
Фермерски пазари
Топла супа на фермерския пазар в София
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам