Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Гъбена супа по селски

Синор.БГ / 07.08.2019 г.
Гъбена супа по селски

Гъби шийтаке - лечебни и вкусни

Нарязания на ситно лук запържваме, добавяме наситнения чесън и кориандъра, сипваме нарязаните на ситно гъби и пържим 3-4 мин. Сипваме сместа в предварително приготвения бульон заедно с нарязаните магданоз и копър, кипваме и варим на слаб огън 10 мин. Прибавяме хлебните трохи, подправяме и варим още 1-2 мин. Поднасяме със сметана.

Продукти: 200-250 г пресни гъби, 2 кубчета зеленчуков бульон, 1 глава лук, 1 скилидка чесън, магданоз и копър, 2 с.л. олио, 100 г хлебни трохи, 2 ч.л. кориандър, 1 с.л. сметана.

Гъбена супа по селски
12077
 

Последни материали
Виж
До 6 март 2026 година
Начало на приема за екологични инвестиции в земеделието
ДФЗ
Изпратeни са писмата за биофермерство и агроекология, проверете в СЕУ!
ДФЗ
Лозари получават 2,2 млн. лв. за борба с вредителите
Заместник председател на Българската аграрна камара
Димитричка Търпанова: Не трябва да проспиваме 2026 г., решаваща е за агробизнеса
Анализ за пазара във фокуса на властите
Тахов: Кооперирането и късите доставки на храни носят справедливост за стопаните
Изследователският център на ЕК
България е сред най-засегнатите от горски пожари държави в ЕС през 2024 г.
Свързани материали
Виж
Есенна супа
Полезни съвети
Калиевият перманганат е силен антисептик, използван в градината
Шницели с гъби
Практика
И още за сеченето на разсада като постоянна заплаха за растенията
Гъбните комари нанасят сериозна вреда на разсада
Туршия от гъби
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини