Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.08.2019 г.

Гъбена супа по селски

Гъбена супа по селски

Гъби шийтаке - лечебни и вкусни

Нарязания на ситно лук запържваме, добавяме наситнения чесън и кориандъра, сипваме нарязаните на ситно гъби и пържим 3-4 мин. Сипваме сместа в предварително приготвения бульон заедно с нарязаните магданоз и копър, кипваме и варим на слаб огън 10 мин. Прибавяме хлебните трохи, подправяме и варим още 1-2 мин. Поднасяме със сметана.

Продукти: 200-250 г пресни гъби, 2 кубчета зеленчуков бульон, 1 глава лук, 1 скилидка чесън, магданоз и копър, 2 с.л. олио, 100 г хлебни трохи, 2 ч.л. кориандър, 1 с.л. сметана.

Гъбена супа по селски
5410

Последни материали
Виж
Фермерите ще бъдат подпомогнати да реализират своята продукция
Отварят до седмица приема по подмярката за късите вериги за доставки и местните пазари
Всички зърнени култури вече се внасят безмитно в общността
ЕК отмени митото върху вноса на царевицата и соргото в ЕС
Грижи за костилковите овошни видове през юли
Образувани са досъдебни производства
Зачестяват случаите на незаконна сеч в частни имоти
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 30 юни – 3 юли 2020 година
Само купувачите на царевица на борсата коригираха офертите си
Според последната прогноза на Организацията за земеделие и прехрана
Рекордна реколта и световни наличности от зърно през 2020/21 г.
Свързани материали
Виж
При пропуски в растителната защита болестите не прощават!
Полезни съвети
Как да се отървем от гъбните комари по разсада и цветята
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Задушена тиква с гъби
Канелата може да помогне за решаване на проблеми в градината
Гъби с яйца по панагюрски
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам