Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
15.07.2019 г.

Шарена чорба

Шарена чорба

Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги задушаваме в олиото и 2-3 с.л. вряща вода. Прибавяме ситно нарязаните моркови, целина и домати и продължаваме задушаването. Заливаме с водата, посоляваме, поръсваме с черен пипер и варим 10 мин на тих огън. Добавяме граха, зеления фасул и ориза. Когато продуктите се сварят, отстраняваме чорбата от огъня и поръсваме с настърганото сирене.

Продукти: 1 ч.ч. пресен зелен боб, 1 к.ч. зелен грах, 1 домат, 1 морков, 1 голяма глава лук, 1 скилидка чесън, 1 к.ч. ситно нарязана целина, 3 с.л. олио, 4 с.л. ориз, 3 с.л. настъргано сирене, черен пипер, сол, 1-1,5 л вряща вода.

Шарена чорба
7166

Последни материали
Виж
До юли сържавите-членки ще преговарят
Еврокомисията с проект от 750 милиарда евро за следващото поколение
Какво да правим с дебели домати, които не раждат плод
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Признаци
Как да разпознаем сорта на лозата
Решения на Министерския съвет
Бизнесът може да кандидатства за компенсации за запазване на заетостта до 30 юни
С девет лева повече
От 1 юли социалната пенсия за старост става 141,63 лв.
Свързани материали
Виж
Чорба от праз и сирене
Никулденска чорба “По манастирски”
Чорба от патладжани
Чорба от бакла и зелен чесън
Селска лучена чорба
Агнешка чорба със спанак
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам