Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шарена чорба

Синор.БГ / 15.07.2019 г.
Шарена чорба

Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги задушаваме в олиото и 2-3 с.л. вряща вода. Прибавяме ситно нарязаните моркови, целина и домати и продължаваме задушаването. Заливаме с водата, посоляваме, поръсваме с черен пипер и варим 10 мин на тих огън. Добавяме граха, зеления фасул и ориза. Когато продуктите се сварят, отстраняваме чорбата от огъня и поръсваме с настърганото сирене.

Продукти: 1 ч.ч. пресен зелен боб, 1 к.ч. зелен грах, 1 домат, 1 морков, 1 голяма глава лук, 1 скилидка чесън, 1 к.ч. ситно нарязана целина, 3 с.л. олио, 4 с.л. ориз, 3 с.л. настъргано сирене, черен пипер, сол, 1-1,5 л вряща вода.

Шарена чорба
12510
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
Форум за агроиновациите във фермите събира земеделците в Стара Загора
Какви дрехи можеш да си купиш за 250 лв.?
КСНБ моли за увеличаване с 10% на заплатите в БАБХ и за повече пари за облекло
Без нито един глас против
Народното събрание одобри с абсолютно мнозинство оттеглянето на проектобюджета за 2026 г.
Предстои ли нова ескалация в Черно море?
Защо за един ден цената на пшеницата на борсата в Париж скочи с 4-5 евро
Важно за инвестициите в модернизация!
ДФЗ предварително ще проверява фермите, които ще строят с евросредства
Действа срещу вредители, обогатява почвата с желязо
Използване на железния сулфат в градината през есента
Свързани материали
Виж
Бобена чорба с пушени свински ребра
Чорба от агнешки дреболии
Чорба от агнешки бял дроб и сърца
Курбан чорба от пиле
Боб чорба с киселец
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини