Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
14.05.2019 г.

Новости в прецизното земеделие и умните инвентари по време на БАТА от НИК

Специални ценови промоции на щанда на компанията на изложението
Новости в прецизното земеделие и умните инвентари по време на БАТА от НИК

И тази година НИК ще вземе участие на най-голямото изложение на открито в България БАТА АГРО, което се провежда на летището в Стара Загора.

Прецизно земеделие

През 4-те дни на изложението от компанията ще представят новостите и специалните предложения в сферата на прецизното земеделие, доказвайки своите лидерски позиции в тази сфера. Специално предложение по време на БАТА ще бъде за оборудване на комбайн с дисплей и управление Trimble и преместване на оборудването на трактор след жътва с включен трансферен пакет и специална отстъпка, която посетителите ще могат да разберат на място.

Ексклузивно Trimble ще представят технологии и оборудване, с което вече са демонстрирани автономни трактори в края на 2018 година в Las Vegas и което съвсем скоро ще е достъпно за всеки модел селскостопански машини.

Оптимизиране на торенето спрямо запасите в почвата с помощта на агрономските услуги на НИК Агро Сървис и услугата AGROBALANCE е вторият фокус на щанда на компанията, като екипът на НИК обещава да отговори на провокативния въпрос, който задава „Ако жънеш различно, защо ториш еднакво?“.

Софтуерни решения

Софтуерните решение за администриране на земеделското стопанство и сателитно наблюдение на посевите са една от първите стъпки към дигитално земеделие в България, развивана и предлагана  на клиентите на НИК вече над 5 години, през които софтуерните платформи непрестанно се развиват и усъвършенстват. С тяхна помощ вече е изключително бързо и лесно създаването на VRA карти за азотно торене на базата на сателитни изображения в платформата GEOSCAN, както и изготвянето на декларации по чл. 69 и чл. 70 и изплащането на ренти с помощта на земеделския софтуер TechnoFarm.

Новост от тази година е и възможността за 360° видео наблюдение на автопарка в реално време с помощта на FarmTrack, както и изготвянето на задълбочени анализи за разходите на горивото по машини.

Интелигентните инвентари с 140 години традиции в иновациите

140 години иновации – това е нещото, което отличава инвентарите Kverneland. По време на БАТА Агро земеделските производители ще могат да видят пълна гама инвентари Kverneland, включително инвентари за торене, сеитба, почвообработка, както и зелена линия.

Ненадмината прецизност при 18 км/ч при пролетна и при есенна сеитба с моделите Optima SX и u-Drill, които се предлагат както в стандартни версии, така и в модификации с торовнасяне. Също така и по-малки сеялки DL, които са част от специалните предложения на компанията за БАТА Агро. Плугове с auto-reset защитата и специална по-здрава, но в същото време неподатлива на счупване стомана по рецепта на Kverneland, както и дискови брани, валяци, продълбочители култиватори – както стърнищни, така и strip-till. Пълната гама инвентари Kverneland, които земеделците ще могат да видят, включват още торачките с патентовата система за разпръскване, която позволява прецизно торене дори в наклонени терени, шредери, косачки, както и високотехнологична прикачна пръскачка Kverneland Т3с индивидуален контрол на всяка дюза.

Прецизно пръскане с лидера по продажби в България - Berthoud

Прецизно пръскане с пръскачките от Berthoud, които след публикуването на справките от КТИ стана ясно, че са най-предпочитаните в България за 2018 година. Пълна гама прикачнимодели на марката, както и съвсем новият модел  самоходна пръскачка– BerthuodBruin, който ще направи своя дебют на БАТА Агро!

No-till технология

Ексклузивно на БАТА от НИК ще покажат в действие no-till сеялка с висока точност на сеитбата на водещ американски прозиводител с проследяване и контрол на дълбочината, разстоянието и влажността на полагане на семена.

Посетете щанда на НИК, за да разберете какви са специални ценови промоции за БАТА Агро 2019!

Новости в прецизното земеделие и умните инвентари по време на БАТА от НИК
16159
 

Последни материали
Виж
Сделките на зелено и при останалите зърнени и маслодайни култури
За една седмица фючърсите при пшеницата поскъпнаха с 3 евро на тон
ДЗЕС-те и други защонодателни промени
Европарламентът даде зелена светлина за промените в Общата селскостопанска политика
Предстоящо
На 26 април награждават победителя в конкурса за иновативно предприятие
Очакват се отговорите на кабинета
ЕК с предупреждение за санкции срещу България в три области
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Свързани материали
Виж
С участието на 209 фирми на площ от 35 700 квадратни метра
Откриха XV-ото специализирано изложение за селскостопанска техника БАТА АГРО
С участието на 163 фирми на площ от 35 000 квадратни метра и фермерски пазар
Откриха официално специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО
Лично министър Иванов ще открие изложението на 16 май
И тази година министерството на земеделието участва с щанд на БАТА АГРО
Предстоящо
Организаторите на БАТА АГРО се готвят активно за изложението на 10-14 май
Регистрацията започна
През май 2020 г. БАТА АГРО ще отбележи 10-годишен юбилей
При участието на 187 фирми на площ от над 37 700 квадратни метра
Откриха тазгодишното издание на земеделско изложение БАТА Агро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини