Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.02.2019 г.

Агнешка чорба със спанак

Агнешка чорба със спанак

Нарязваме месото на дребни парчета и го запържваме в сгорещеното олио. Като се позачерви, посоляваме и прибавяме ситно нарязаните спанак и пресен лук. Позапържваме и тях, поръсваме с червен пипер и заливаме с 6-7 ч.ч. топла вода. Като възври чорбата, прибавяме ориза и черния пипер. Преди да свалим от огъня, поръсваме със ситно нарязан магданоз. Застройваме готовата супа с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Продукти: 500 г агнешко месо, 250 г спанак, 1 връзка пресен лук, 1 к.ч. ориз, 2 с.л. олио, 1 ч.л. червен пипер, 8-10 зърна черен пипер, 1/2 ч.ч. кисело мляко, 1-2 жълтъка,  1 с.л. ситно нарязан магданоз, сол.

Агнешка чорба със спанак
8444

Последни материали
Виж
Арабско кюфте
В домашно стопанство в Търговище и при глигани във Враца, Русе и Търговище
България пламна от огнища на чума при прасетата
Възнаграждението за отстрел на дива свиня се увеличава на 150 лв.
Само от Мегатрон
Всеки Agri телескопичен товарач Bobcat – с подарък ВАУЧЕР за 3000 лв. до края на 2019
Двама обвиняеми са задържани за срок до 72 часа
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност петима служители от фонд „Земеделие“
Решения на Министерския съвет
Томислав Дончев оглавява съвета за заразните болести по животните
Свързани материали
Виж
Шарена чорба
Чорба от патладжани
Чорба от бакла и зелен чесън
Селска лучена чорба
Чорба от свинско месо с домати
Агнешка чорба със спанак
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам