Нарязваме месото на дребни парчета и го запържваме в сгорещеното олио. Като се позачерви, посоляваме и прибавяме ситно нарязаните спанак и пресен лук. Позапържваме и тях, поръсваме с червен пипер и заливаме с 6-7 ч.ч. топла вода. Като възври чорбата, прибавяме ориза и черния пипер. Преди да свалим от огъня, поръсваме със ситно нарязан магданоз. Застройваме готовата супа с разбитите в киселото мляко жълтъци.
Продукти: 500 г агнешко месо, 250 г спанак, 1 връзка пресен лук, 1 к.ч. ориз, 2 с.л. олио, 1 ч.л. червен пипер, 8-10 зърна черен пипер, 1/2 ч.ч. кисело мляко, 1-2 жълтъка, 1 с.л. ситно нарязан магданоз, сол.