Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.02.2019 г.

Агнешка чорба със спанак

Агнешка чорба със спанак

Нарязваме месото на дребни парчета и го запържваме в сгорещеното олио. Като се позачерви, посоляваме и прибавяме ситно нарязаните спанак и пресен лук. Позапържваме и тях, поръсваме с червен пипер и заливаме с 6-7 ч.ч. топла вода. Като възври чорбата, прибавяме ориза и черния пипер. Преди да свалим от огъня, поръсваме със ситно нарязан магданоз. Застройваме готовата супа с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Продукти: 500 г агнешко месо, 250 г спанак, 1 връзка пресен лук, 1 к.ч. ориз, 2 с.л. олио, 1 ч.л. червен пипер, 8-10 зърна черен пипер, 1/2 ч.ч. кисело мляко, 1-2 жълтъка,  1 с.л. ситно нарязан магданоз, сол.

Агнешка чорба със спанак
11549

Последни материали
Виж
Дагонис® Мултикроп фунгицид за мултизащита в зеленчуци
Планирано
През новия период бюджетът на българската ПРСР ще се увеличи с 376 млн. евро
Заповед на министъра на земеделието
С 35 стотинки на декар ще бъде доплащането по СЕПП
При спад от 5% на производителите добитото мляко гони рекорд
Продължава окрупняването и на британските млечни ферми
Експерти свалиха оценката за производството в Румъния с цели 700 000 тона
ЕК понижи рязко прогнозата си за реколтата и износа на мека пшеница от ЕС
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 26-29 май 2020 г.
Купувачите и продавачите на слънчоглед на борсата занижиха силно офертите
Свързани материали
Виж
Чорба от праз и сирене
Никулденска чорба “По манастирски”
Шарена чорба
Чорба от патладжани
Чорба от бакла и зелен чесън
Селска лучена чорба
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам