Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.02.2019 г.

Агнешка чорба със спанак

Агнешка чорба със спанак

Нарязваме месото на дребни парчета и го запържваме в сгорещеното олио. Като се позачерви, посоляваме и прибавяме ситно нарязаните спанак и пресен лук. Позапържваме и тях, поръсваме с червен пипер и заливаме с 6-7 ч.ч. топла вода. Като възври чорбата, прибавяме ориза и черния пипер. Преди да свалим от огъня, поръсваме със ситно нарязан магданоз. Застройваме готовата супа с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Продукти: 500 г агнешко месо, 250 г спанак, 1 връзка пресен лук, 1 к.ч. ориз, 2 с.л. олио, 1 ч.л. червен пипер, 8-10 зърна черен пипер, 1/2 ч.ч. кисело мляко, 1-2 жълтъка,  1 с.л. ситно нарязан магданоз, сол.

Агнешка чорба със спанак
15886
 

Последни материали
Виж
Кършенето на лозата предотвратява щетите от сушата
Външно министерство с предупреждение за почиващите българи в Гърция
Пашата е от жизненоважно значение за предотвратяването на горски пожари
Растителните алтернативи на млеката били произведени от подизпълнител
Данон изтегля продукти от пазара в Канада след 2 смъртни случая от листериоза
Освен неизбежните проблеми пред производителите се откриват и редица възможности
Боровинките в Украйна вече са по-евтини от малините
GASC отказа скъпото соево масло от чужбина и купи 28 000 тона от местни търговци
Слънчогледовото масло поевтиня на търга в Египет
Свързани материали
Виж
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Зарязване на лозите край Поморие
На Трифон Зарезан лозарите поискаха внимание от властта върху сектора
Чорба от кисело зеле по селски
Празена чорба със зелев сок
Боб чорба с цвекло и целина
Български борш
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини