Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.10.2018 г.

Пиле с прясно зеле

Пиле с прясно зеле

Нарязваме пилето на порции, а зелето - на ивички. В по-голяма тенджера слагаме половината зеле, отгоре нареждаме порциите месо и покриваме с останалото зеле. Посоляваме, прибавяме обелените и настъргани домати, олиото и 1-2 ч.ч. вода. Захлупваме и варим около 1 час на умерено силен огън. Десетина минути преди да отстраним от огъня пускаме няколко зърна черен пипер и поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти за 4 порции: 1 пиле, 1 зелка, 1 ч.ч. олио, 3-4 домата, магданоз, черен пипер, сол.

Пиле с прясно зеле
8469

Последни материали
Виж
Становища
В 32 страници и Националната биоасоциация критикува закона за земята
Решения на Министерския съвет
Първата сесия на българо-египетската комисия ще се председателства от Порожанов в края на месеца
Решения на Министерския съвет
Предвиждат санкции за умишленото превръщане на суровини в отпадъци за биогорива
Решения на Министерския съвет
Отпадат финансовите отчети за микропредприятията
Решения на Министерския съвет
Агенцията по вписванията получава статут на стратегически обект
Важно за фермера
Субсиите се намаляват, ако не спазите правилата за кръстосано съответствие
Свързани материали
Виж
Пиле с зеленчуци на фурна
Кюфтета от пилешко месо с праз
Пиле в гювече
Анализ на CAPA
Божидар Иванов: Кланиците остават най-слабото звено за производсвото на месо
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Цени на замразено и охладено пиле в магазинната мрежа
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам