Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.10.2018 г.

Пиле с прясно зеле

Пиле с прясно зеле

Нарязваме пилето на порции, а зелето - на ивички. В по-голяма тенджера слагаме половината зеле, отгоре нареждаме порциите месо и покриваме с останалото зеле. Посоляваме, прибавяме обелените и настъргани домати, олиото и 1-2 ч.ч. вода. Захлупваме и варим около 1 час на умерено силен огън. Десетина минути преди да отстраним от огъня пускаме няколко зърна черен пипер и поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти за 4 порции: 1 пиле, 1 зелка, 1 ч.ч. олио, 3-4 домата, магданоз, черен пипер, сол.

Пиле с прясно зеле
5037

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
В рамките на митническа проверка
Откриха над 27 000 литра нелегално вино в стопанска постройка в Ямболско
При темпо от около 2 милиарда броя за годината
Украйна върви към рекорд в износа на яйца
Водим в класацията на вносителите на пшеница в Обединеното кралство от началото на сезона
България се превръща в житницата на Великобритания
При подаване на заявките броят на одобрените за подпомагане животни може да бъде увеличен
Отварят приема за плащане по мярката за хуманно отношение към животните в края на месеца
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 13-16 ноември 2018 година
Купувачите и продавачите на хлебна пшеница на борсата занижиха сериозно офертите си
Партньорство
Министър от арабските емирства на визита в Селскостопанска академия
Свързани материали
Виж
Анализ на CAPA
Божидар Иванов: Кланиците остават най-слабото звено за производсвото на месо
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Цени на замразено и охладено пиле в магазинната мрежа
Цени на охладено и замразено пиле по области
Справка за цените на пиле – прясно, охладено
През седмицата
Цената на охладеното пиле на дребно падна с близо 9 процента
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам