Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.10.2018 г.

Пиле с прясно зеле

Пиле с прясно зеле

Нарязваме пилето на порции, а зелето - на ивички. В по-голяма тенджера слагаме половината зеле, отгоре нареждаме порциите месо и покриваме с останалото зеле. Посоляваме, прибавяме обелените и настъргани домати, олиото и 1-2 ч.ч. вода. Захлупваме и варим около 1 час на умерено силен огън. Десетина минути преди да отстраним от огъня пускаме няколко зърна черен пипер и поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти за 4 порции: 1 пиле, 1 зелка, 1 ч.ч. олио, 3-4 домата, магданоз, черен пипер, сол.

Пиле с прясно зеле
9886

Последни материали
Виж
Християнски празници
Лазаровден e, осем дни преди Великден!
Турция загърби руския слънчоглед за сметка на украинския
Африканската чума ще свие световното производство на свинско с 4 на сто
Овошките в Полша пострадаха сериозно от студовете
И през тази седмица продължи поевтиняването на основните зърнени култури
Седмичен обзор на Софийска стокова борса
С бюджета от 8 милиона евро по подмярката ще се покриват до 70 на сто от инвестициинните разходи
Организациите на дребни производители ще бъдат с предимство в проектите за къси вериги за доставки
Свързани материали
Виж
Близо две трети от потенциално опасното месо е изнесено в неуточнено направление
Световният лидер в износа на пилешко изтегля стотици тонове заради салмонела
Пиле с зеленчуци на фурна
Кюфтета от пилешко месо с праз
Пиле в гювече
Анализ на CAPA
Божидар Иванов: Кланиците остават най-слабото звено за производсвото на месо
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам