Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.02.2025 г.

Пиле в гювече

Пиле в гювече

Сваряваме пилето в подсолена вода и го обезкостяваме. В  гювечета нареждаме последователно нарязаните на филийки картофи, домати и лук. Посоляваме и поръсваме с черен пипер, а отгоре нареждаме пилешкото месо. Заливаме всяко гювече с разбитите в прясното мляко яйца, слагаме във всяко гювече по парче масло, захлупваме и печем в предварително загрята умерена фурна. 

Продукти за 6 порции: 1 пиле, 6 яйца, 6 картофа, 6 домата, 1 пакетче краве масло, 3 глави лук, 2 ч.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

Пиле в гювече
28752
 

Последни материали
Виж
В Гърция тръгват проекти за 135 милиона евро за преработка на селскостопански продукти
Птичият грип сви производството на яйца в САЩ през миналата година
Арестуваха директор на училище с подкуп за ремонт на сградата
Най-зле е положението при производителите на мляко и зърно
За 18 години фермите в Англия са намалели с бизо 23 на сто
МЗХ стартира прием за подпомагане по интервенцията за опазване на горските екосистеми
В Румъния продали стотици килограми свинско с АЧС в магазините
Свързани материали
Виж
Пиле с картофи
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Rabobank с умерено оптимистична прогноза за световната птицевъдна индустрия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини