Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.02.2025 г.

Пиле в гювече

Пиле в гювече

Сваряваме пилето в подсолена вода и го обезкостяваме. В  гювечета нареждаме последователно нарязаните на филийки картофи, домати и лук. Посоляваме и поръсваме с черен пипер, а отгоре нареждаме пилешкото месо. Заливаме всяко гювече с разбитите в прясното мляко яйца, слагаме във всяко гювече по парче масло, захлупваме и печем в предварително загрята умерена фурна. 

Продукти за 6 порции: 1 пиле, 6 яйца, 6 картофа, 6 домата, 1 пакетче краве масло, 3 глави лук, 2 ч.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

Пиле в гювече
35925
 

Последни материали
Виж
Само за производството на брашно за износ, сринал се с над 40 на сто през сезона
Турция разреши безмитен внос на пшеница, но с условие
Сривът е особено силен при соевото и слънчогледовото масло
Вносът на растителни масла за готвене в Индия удари 4-годишно дъно
Освен в окръг Дунайска стреда болестта може да има огнища и в Комарно
Откриха 3 огнища на шап в Словакия близо до границата с Унгария
Правила за пикиране на разсада за пипер
Близо 8% от аграрния стокообмен на България се формира от търговията с Германия
Мита върху вноса на американската царевица и соя удрят животновъдния отрасъл на Евросъюза
Свързани материали
Виж
САЩ премахват административните ограничения в скоростта на производство на свинско и птиче месо
Въвеждаме мита за американски селскостопански продукти
Пиле с картофи
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини