Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.10.2018 г.

Зрял фасул с кървавица

Зрял фасул с кървавица

Заливаме фасула със студена вода и оставяме да кисне 1 нощ. След това изливаме водата, наливаме нова и варим фасула на умерен огън, докато зърната поомекнат. Прецеждаме и прехвърляме в пръстен съд. Прибавяме наразаната кървавица, маста и малко хладка вода. Захлупваме плътно и варим на слаб огън. Към края на варенето посоляваме.

Продукти за 5 порции: 600 г зрял фасул, 600 г кървавица, 100 г свинска мас, сол.

Зрял фасул с кървавица
12999

Последни материали
Виж
Днес министерството ще обяви списъка с нарушителите
Десет години след скандалните горски замени държавата ще си връща 80 милиона лева от далавераджиите
Предложение общините да ползват част от приходите от подоходния данък
Децентрализация в бюджета за 2020 г., предлагат икономисти
Решения на Министерския съвет
Кабинетът одобри още 28 млн. лв. за ДДС по общинските проекти от селската програма
Решения на Министерския съвет
Над 1,2 милиона души с пенсия до 363 лв. ще получат за Коледа надбавка от 40 лева
След дъждовете
Нови акции по залесяване в Югозападна България
За първи път - в Синор.бг
Агроведомството е готово с новите мерки за „зелената архитектура“, по която ще вървят субсидиите до 2027 г.
Свързани материали
Виж
Телешко варено
Пиле по азиатски
Пълнено пиле с дюли
Супа с телешка кайма и картофи
Пълнени картофи по мексикански
Кунинска туршия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам