Начало » Новини » Страната

Кръчмарско кюфте на скара

Синор.БГ / 09.07.2025 г.
Кръчмарско кюфте на скара

Омесваме каймата с нарязания на ситно лук, черен пипер, кимион и сол на вкус. Оформяме от сместа 5 питки, като в средата на питките правим вдлъбнатина. Във всяка вдлъбнатина слагаме по 1 с.л. от гъбите /които сме нарязали на ситно и сме задушили в маслото/ и по няколко парченца от нарязания на кубчета кашкавал. Затваряме отвора с кайма, внимателно разплескваме кюфтетата и ги изпичаме на силно сгорещена скара.

Продукти за 5 кюфтета: 500 г кайма /смес/, 1 малка глава лук, 100-150 г гъби /пресни или стерилизирани/, 2 с.л. краве масло, 50 г кашкавал, кимион, черен пипер, сол.

Кръчмарско кюфте на скара
13588
 

Последни материали
Виж
ДФЗ плати втория транш за зимни пръскания
Вижте ставките
ДФЗ плати de minimis за оранжерийна продукция, картофи, тютюн, гъби и маслодайна роза
Председател на Комитета по напояване към НАЗ
Нона Валентинова: Напояването в земеделието трябва да стане стратегическа цел
Приключва прибирането на соята и захарното цвекло, остават 7 на сто от слънчогледа
Добивите от царевица в Украйна гонят 7 тона от хектар от 83 на сто ожънати площи
Щанд на фирмата бе открит в Куклен
Най-големите доставчици на Магазин за хората са Милки груп и Белла България
Фуражната царевица поскъпна на международния търг в Южна Корея
Тайланд продължава да пазарува фуражната пшеница – и все по-евтино
Свързани материали
Виж
Вкусни цариградски кюфтета
Кюфтета в пръстени гювечета
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Кюфтета яхния
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини