Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.09.2018 г.

Пържени люти лушки

Пържени люти лушки

Изрязваме дръжките на чушките и ги изпържваме в сгорещеното олио. След като изстинат, ги заливаме със смес от оцет и сол и оставяме да престоят няколко часа. Отцеждаме ги и ги редим плътно в буркани, като помежду им ръсим настърган хрян и ситно нарязан магданоз. Заливаме с олиото, в което са пържени. Затваряме и съхраняваме на хладно място.

Продукти: 5 кг люти чушлета, 1 л олио, 1 л оцет, 150 г сол, 50 г хрян, 1 връзка магданоз.

Пържени люти лушки
20556
 

Последни материали
Виж
ЕС
Българка е сред бизнесдамите от ЕС, номинирани за приза биофермер през 2025 г.
Източниците обаче се разминават значително за договорените количества
Египет купи скъпа пшеница от черноморските ни конкуренти в частни сделки
Отчет на министъра на земеделието на Северна Македония
Трипуновски: Македония e страна партньор за фермерите
Германските фермери се радват на най-добрата реколта от череши за последните десет години
Започва фермерското изложение на местни продукти в Пловдив
Завръзите на зеленчуци окапват
До 7-8 юли горещо и сухо, през уикенда – дъждец. Водата в сондажите пада
Свързани материали
Виж
Основни правила за засаждане на пипера на открито
Пълнени пиперки с извара
Каква е разликата между червения, жълтия и зеления пипер
Пълнени чушки с боб и орехи
Печени люти чушки
Парена туршия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини