Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.09.2018 г.

Пържени люти лушки

Пържени люти лушки

Изрязваме дръжките на чушките и ги изпържваме в сгорещеното олио. След като изстинат, ги заливаме със смес от оцет и сол и оставяме да престоят няколко часа. Отцеждаме ги и ги редим плътно в буркани, като помежду им ръсим настърган хрян и ситно нарязан магданоз. Заливаме с олиото, в което са пържени. Затваряме и съхраняваме на хладно място.

Продукти: 5 кг люти чушлета, 1 л олио, 1 л оцет, 150 г сол, 50 г хрян, 1 връзка магданоз.

Пържени люти лушки
20680
 

Последни материали
Виж
Повишаването на цените е неизбежно при оскъпената суровина и очаквания внос
Ще правим вино от червените сортове грозде след измръзването на белите
Масова ваксинация блокира износа на мляко, млечни продукти и живи животни
Животновъдите спорят да ваксинират ли овцете и козите срещу шарка
Обзор на седмицата
Червеният код изцеди и последната надежда на сектора за доходна година
Иззети са 49 моторни превозни средства и 23 моторни триона
Горските отчетоха близо 10 на сто ръст на проверките на полугодието
Скъпо излезе само малко количество, закупено чрез частна сделка
Южна Корея се запасява усърдно с по-евтина фуражна царевица на търгове
При проверка на БАБХ, МВР и ДАНС в северна България на 24 юли
Иззеха неразрешени продукти за растителна защита от търговци и фермери
Свързани материали
Виж
Грижи през лятото
Поява на пукнатини по чушките – причини и решение
Основни правила за засаждане на пипера на открито
Пълнени пиперки с извара
Каква е разликата между червения, жълтия и зеления пипер
Пълнени чушки с боб и орехи
Печени люти чушки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини