Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.09.2018 г.

Пържени люти лушки

Пържени люти лушки

Изрязваме дръжките на чушките и ги изпържваме в сгорещеното олио. След като изстинат, ги заливаме със смес от оцет и сол и оставяме да престоят няколко часа. Отцеждаме ги и ги редим плътно в буркани, като помежду им ръсим настърган хрян и ситно нарязан магданоз. Заливаме с олиото, в което са пържени. Затваряме и съхраняваме на хладно място.

Продукти: 5 кг люти чушлета, 1 л олио, 1 л оцет, 150 г сол, 50 г хрян, 1 връзка магданоз.

Пържени люти лушки
14553

Последни материали
Виж
Вирози застрашават есенните житни посеви
Компаниите се опитват да предотвратят ново затваряне на предприятията
На работниците в месарски цехове в САЩ предлагат по 100 долара за ваксиниране
На търговете в Алжир и Тунис цените не падат под 310 долара
Турция купи 400 000 тона пшеница за над 300 долара за тон
Под въпрос е оцеляването на целия бранш
Коронавирусът ощети фермерите в Италия с близо 2 милиарда евро
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 19-22 януари 2021 година
Купувачите на зърно избягаха от борсата
Дъждове и снеговалежи спъват събирането на реколтата и транспорта
Студовете в Испания доведоха до дефицит на зеленчуци в ЕС
Свързани материали
Виж
Пържени пиперки с лук
Формиране на пипера – ранен или висок добив
БАБХ
Само за месец 81 хиляди килограма негодни храни не са допуснати до пазара
Пълнени чушки по шуменски
От началото на годината
Предотвратен е внос от Турция на над 27 тона чушки и нар с пестициди
Кунинска туршия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам