Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.07.2018 г.

Свинско в йенска тенджера

Свинско в йенска тенджера

Нарязваме свинското месо на малки парченца, наръсваме го със сол и черен пипер. Слагаме месото в йенска тенджера, като редим месо, топено сирене, нарязано на парченца, гъби и т.н. Заливаме с виното, нахвърляме парченца масло, заливаме със сметаната, поръсваме с черен пипер. Захлупваме тенджерата с капака и печем в умерена фурна. Готовото ястие сервираме топло.

Продукти: 1 кг свинско месо, 1 кутия топено сирене, 1 кофичка сметана, 1 ч.л. черен пипер, сол, 1 ч.ч. бяло вино, 300 г гъби, 30-40 г масло.

Свинско в йенска тенджера
1652

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Фонд Земеделие
Дойде ред и малките стопанства да кандидатстват за инвестиции по подмярка 4.1.2
Парламентарен контрол
Порожанов: През 20 дни ще се взимат нови проби за чума в пограничните райони
Парламентарен контрол
Валентин Радев: Заради африканската чума МВР проверява товари в 10-километровия периметър по границата с Румъния
Конят е откраднат от с. Бистрица с лек автомобил - Алфа Ромео
Крадец на кон застава пред съда
Животновъди срещу животновъди
НОКА, а не Симеон Караколев, е единственият организатор на проведения в София протест на българските овцевъди и козевъди
За отстреляна дива свиня при групов лов на възраст до една и от една до две години не се заплаща
Промениха цените за отстрел на дива свиня при групов лов
Свързани материали
Виж
Световна търговия
Търговската политика на Тръмп е шанс за засилване на износа на свинско месо от Евросъюза
Тенденция
Противоречиви тенденции на пазара на свинско месо в ЕС
Яхния
Свинско със спанак
Сезонът на барбекютата започва
Очаква се раздвижване на пазара за свинско месо в ЕС
Доставките за чужбина обаче са се свили със 17 на сто
Германия запазва водещата си позиция в износа на свинско от ЕС
Воденичарска кавърма
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам