Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.06.2018 г.

Задушена риба с домати

Задушена риба с домати

Почистваме рибата, поръсваме я с лимонов сок и посоляваме. Оставяме да престои 2-3 часа. Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги задушаваме в по-голямата част от олиото. Прибавяме обелените и настъргани домати и продължаваме да задушаваме. Отделно сгорещяваме останалото олио. Наливаме 2 ч.ч. топла вода, прибавяме рибата и доматите, посоляваме н вкус и задушаваме отначало на умерен, а след това на слаб огън.

Продукти: 1 кг риба, 500 г домати, 2-3 глави лук, 4-5 скилидки чесън, 1 к.ч. олио, лимонов сок, сол.

Задушена риба с домати
14510

Последни материали
Виж
Турските фермери печелят яко от „Венецуелската афера”
Наглост, граничеща с престъпление
Бракониери от Разложко с нагли заплахи над горските
Предстоящо
Глобален лидер в търговията с био продукция идва в България на форума InteliFresh 2019
Пазари
Цените на свинете за клане в ЕС се покачват
Да помислим за природата
Изпитаният калиев перманганат за здрави и силни растения
Бъдеща ОСП
Евродепутати с компромисно решение праговете на плащанията да паднат до 80 хил. евро след 2020 г.
Свързани материали
Виж
Преструктуриране
Горските от Рибарица и Черни Вит преминават към държавното стопанство в Тетевен
Още 250 килограма сребриста каракуда са заловени при транспортирането им
Извадиха над километър бракониерски мрежи и тон риба от бургаски язовир
Позиция
Рибарските сдружения настояват да отпаднат пречките при стопанисване на язовирите
Контрол
Само около Никулден са иззети 523 кг риба
Не прекалявайте със скумрията
Рибата е вкусна и полезна за тялото
Отчет
От 710 тона лефер през 2016 г. през 2018-а са уловени едва 15 т, по данни за стопанския риболов
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам