Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.06.2018 г.

Задушена риба с домати

Задушена риба с домати

Почистваме рибата, поръсваме я с лимонов сок и посоляваме. Оставяме да престои 2-3 часа. Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги задушаваме в по-голямата част от олиото. Прибавяме обелените и настъргани домати и продължаваме да задушаваме. Отделно сгорещяваме останалото олио. Наливаме 2 ч.ч. топла вода, прибавяме рибата и доматите, посоляваме н вкус и задушаваме отначало на умерен, а след това на слаб огън.

Продукти: 1 кг риба, 500 г домати, 2-3 глави лук, 4-5 скилидки чесън, 1 к.ч. олио, лимонов сок, сол.

Задушена риба с домати
4199

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Анализ
CAPA: Зърнените култури държат половината от брутния продукт в земеделието
Семинар
Добрите фермерски практики за хранене и отглеждане на овце и кози
Болести по пипера – 1 част
Всяка сряда пазарите продължават
На фермерския пазар представяне на Фурна квартална
Институт за агростратегии и иновации
Таванът на субсидиите - национално или европейско решение?
Нормативни промени
До един месец мандрите, които произвеждат само млечни продукти, трябва да се откажат от имитиращите
Свързани материали
Виж
Решения
От 16 юни пада забраната за улов на калкан
Птичето месо ще е сегмента за най-динамично развитие в Европа и САЩ.
Световният пазар на месо и морски продукти до 2025 г.
Програма за морско дело и рибарство
До 16 август ще върви приемът на проекти за модернизация на аквакултурни стопанства
Иззети са 380 метра немаркирани такъми само за ден
Бракониери не спират да залагат мрежи по Дунава
Удължиха срок на забраната за улов на бяла риба
Съставени са актове за улов на риба при размножаването й и в забранена зона
Заловиха 7 бракониери на 2 язовира само за ден
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам