Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.06.2018 г.

Задушена риба с домати

Задушена риба с домати

Почистваме рибата, поръсваме я с лимонов сок и посоляваме. Оставяме да престои 2-3 часа. Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги задушаваме в по-голямата част от олиото. Прибавяме обелените и настъргани домати и продължаваме да задушаваме. Отделно сгорещяваме останалото олио. Наливаме 2 ч.ч. топла вода, прибавяме рибата и доматите, посоляваме н вкус и задушаваме отначало на умерен, а след това на слаб огън.

Продукти: 1 кг риба, 500 г домати, 2-3 глави лук, 4-5 скилидки чесън, 1 к.ч. олио, лимонов сок, сол.

Задушена риба с домати
9594

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Болести и неприятели
Грижи за костилковите овошки през август
При проверките ще актуализират границите на физическите блокове
МЗХГ стартира специализираните теренни проверки на физически блокове (ФБл)
Розопроизводителите получиха близо 2 млн. лева подпомагане по de minimis
Зам.-министър Кръстева се срещна с представители на животновъдни асоциации
Контрол
Над 280 килограма негодни храни са иззети при проверките по Черноморието през юли
Прогнози
Рекордна реколта от слънчогледово семе в Турция
Свързани материали
Виж
Рибен пастет
Рибата е дарена от Стоян Желев – рибопроизводител от село Роза
Един милион шаранчета заплуваха в яз. Малко Шарково
Законови промени
Солени глоби и съд за бракониери, които ловят риба с взривове
Стартира втори прием на проекти за рибарски пристанища, кейове, рибни борси и лодкостоянки
Има четири действащи програми
Разяснения за рибарите за кандидастване по новите процедури за безвъзмездна финансова помощ
Решения
От 16 юни пада забраната за улов на калкан
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам