Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.06.2018 г.

Задушена риба с домати

Задушена риба с домати

Почистваме рибата, поръсваме я с лимонов сок и посоляваме. Оставяме да престои 2-3 часа. Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги задушаваме в по-голямата част от олиото. Прибавяме обелените и настъргани домати и продължаваме да задушаваме. Отделно сгорещяваме останалото олио. Наливаме 2 ч.ч. топла вода, прибавяме рибата и доматите, посоляваме н вкус и задушаваме отначало на умерен, а след това на слаб огън.

Продукти: 1 кг риба, 500 г домати, 2-3 глави лук, 4-5 скилидки чесън, 1 к.ч. олио, лимонов сок, сол.

Задушена риба с домати
18461
 

Последни материали
Виж
Туршия от патладжани със зеле
Растения-индикатори за повишена киселинност на почвата
Landini – 140 години страст и иновации
Без страничен бизнес малките фермери „потъват“
До 2030 г. стопанствата могат да се стопят петкратно спрямо 2005 г.
БАБХ
След 12 дни казусът с „арестуваните“ крави на Капъкуле върви към разрешаване
Институт по аграрна икономика
Чуканов: Предстои дебат как плащанията на площ в ЕС да се заменят със субсидии за стопанство
Свързани материали
Виж
Отворен прием
До 27 декември върви прием за къси вериги на доставка от рибарските общности
Рибарска група „Шабла-Каварна-Балчик“ с най-много точки за проект
ДФЗ изплати над 1,6 млн. лв. на рибарския бизнес и на общините
Русия подпомага рибарите в Черно и Азовско море с четвърт милиард рубли
Г-20 прие Пътната карта за устойчиво рибарство и аквакултури на ФАО
ДФЗ
Рибарите получиха над 11 млн. лева компенсации по ПМДР 2014-2020
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини