Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.06.2018 г.

Задушена риба с домати

Задушена риба с домати

Почистваме рибата, поръсваме я с лимонов сок и посоляваме. Оставяме да престои 2-3 часа. Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги задушаваме в по-голямата част от олиото. Прибавяме обелените и настъргани домати и продължаваме да задушаваме. Отделно сгорещяваме останалото олио. Наливаме 2 ч.ч. топла вода, прибавяме рибата и доматите, посоляваме н вкус и задушаваме отначало на умерен, а след това на слаб огън.

Продукти: 1 кг риба, 500 г домати, 2-3 глави лук, 4-5 скилидки чесън, 1 к.ч. олио, лимонов сок, сол.

Задушена риба с домати
12454

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Прозрачност
Журналистка по съдебен път принуждава агенцията по храните да й осигури достъп до обществена информация
Предстоящо
Селскостопанска академия чества празника на земеделската наука Даровете на природата
Проектобюджет за следващата година
През 2019 г. в земеделието ще влязат 2,694 млрд. лв. от ЕС и 475,2 млн. лв. от националния бюджет
Важно за фермера
Какви данъчни облекчения ще ползват земеделските производители през 2019 г.
Началото на ноември се залагат семена за разсад домати
Зрял фасул с кървавица
Свързани материали
Виж
Ново законодателство
При нарушения рибарските организации могат да бъдат закрити от министъра на земеделието
Инициативи
WWF обявява рибата за нов изчезващ вид
Румен Порожанов взе участие в неформалното заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство
Заловиха бракониер, превозващ 100 килограма риба
Русия ще забрани риболова в Артика
Рибата в световния океан свършва
Сигнала е на любител риболовец
600 м. мрежи извадиха инспектори от ИАРА Добрич от водите на ез. Дуранкулак
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам