Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.08.2016 г.

Кюфтенца с бира

Смесваме каймата със ситно нарязания лук, галетата и яйцата. Сместа е добре да престои за час в хладилника. Оформяме малки кюфтенца и ги изпържваме до златисто. Отцеждаме ги от излишната мазнина върху кухненска хартия. В тиган смесваме останалите продукти сипваме бирата и оставяме да врат около 15 минути. Изсипваме кюфтенцата вътре и оставяме ястието на слаб котлон да поври още 30 минути.

Продукти: 300 г кайма, 1 глава лук, 1 к.ч. галета, 3 яйца, 1 бира, лимонов сок, лют сос, черен пипер, 1 ч.ч. кетчуп, хрян, сол.

Кюфтенца с бира
7177
 

Последни материали
Виж
Европейската банка за възстановяване и развитие ще финансира разминирането на земеделски земи в Украйна
Ученици от земеделската гимназия в Добрич гостуваха на Аграрния университет
БФС
Призив да участвате в Европейските награди за биологично земеделие 2025
Боб със свински крачета
Заседание на МС
Кабинетът отмени три решения на служебното правителство от 2024 г.
Подготвя се работна българо румънска група за коробоплаването по Дунав
Свързани материали
Виж
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Кюфтенца по овчарски
Кюфтета с пиперки и гъби
Кюфтета със сусам
Кюфтенца с бира
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини