Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.08.2016 г.

Кюфтенца с бира

Смесваме каймата със ситно нарязания лук, галетата и яйцата. Сместа е добре да престои за час в хладилника. Оформяме малки кюфтенца и ги изпържваме до златисто. Отцеждаме ги от излишната мазнина върху кухненска хартия. В тиган смесваме останалите продукти сипваме бирата и оставяме да врат около 15 минути. Изсипваме кюфтенцата вътре и оставяме ястието на слаб котлон да поври още 30 минути.

Продукти: 300 г кайма, 1 глава лук, 1 к.ч. галета, 3 яйца, 1 бира, лимонов сок, лют сос, черен пипер, 1 ч.ч. кетчуп, хрян, сол.

Кюфтенца с бира
7205
 

Последни материали
Виж
Заради слабата слънчогледова реколта и сдържаните продажби от фермерите
Износът на високоолеиново слънчогледово масло от Украйна е на 7-годишно дъно
Спадът в средния надой натисна производството на мляко през януари
Млечните ферми в САЩ са намалели с 5 на сто през миналата година
Унгарското правителство търси споразумение с веригите за ограничаване на цените на храните
Работи се по 28 нови противоградни площадки
Тахов: С 2 милиона и половина декара могат да се увеличат напяваните площи в страната
Чили кон карне
В Гърция тръгват проекти за 135 милиона евро за преработка на селскостопански продукти
Свързани материали
Виж
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Кюфтенца по овчарски
Кюфтета с пиперки и гъби
Кюфтета със сусам
Кюфтенца с бира
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини