Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.07.2016 г.

Супа от лозови листа

В 1 л вряща вода слагаме сол, олиото, ситно нарязания лук и по-едро нарязаните лозови листа. След 10 мин прибавяме фидето и червения пипер и оставяме супата да ври 15-20 мин на тих огън. Отстраняваме от огъня и поръсваме със ситно нарязани джоджен и магданоз.

Продукти: 15-20 пресни лозови листа, 1 връзка пресен лук, 1 к.ч. олио, 2-3 с.л. фиде или ориз, червен пипер, магданоз, джоджен, сол.

Супа от лозови листа
11274
 

Последни материали
Виж
След проверка от РИОСВ-Русе, МВР и басейнова дирекция в края на април
Съставиха акт на мандра в Разград за незаконно заустване
Решения на БАСФ
Житните посеви влизат в кулминацията на развитието си. Да ги опазим икономически изгодно с Даксър ®, Приаксор ® и Ревикеар ® от БАСФ!
Нужно е засилване на пазарната ориентация и ръст на производителността
Двойно повече са кандидатите по интервенцията за застраховане
Законопроектът е внесен в парламента
Д. Танева иска държавният бюджет да заделя ежегодно 15 млн. евро за „Напоителни системи“
Полезни съвети
Колтучене на доматите – необходимост и правила
Преценките за културата като рискова свива площите в България и Румъния
Над половината от внасяната царевица в ЕС идва от Украйна
Свързани материали
Виж
Великденска супа
Супа от кайма и спанак
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Агнешка яхния
Телешка супа с боб
Леща по индийски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини