Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.02.2016 г.

Пилешка супа с гъби

Заливаме пилето със подсолена на вкус вода и го варим  35 мин на слаб огън. Изваждаме пилето и във врящия бульон пускаме да се варят 25 мин ситно нарязаните гъби. Обезкостяваме пилето. Прибавяме към супата обезкостеното и нарязано на дребно птиче месо и приготвената светла запръжка от маслото и брашното. Посоляваме, подправяме на вкус с настъргана лимонова кора и индийско орехче и отстраняваме от огъня. Преди поднасяне поръсваме с черен пипер и подкиселяваме с лимонов сок.

Продукти: 1 пиле, 150 г пресни гъби, 30 г краве масло, 1 с.л. брашно,  1 лимон,  индийско орехче, черен пипер, сол.

 

Пилешка супа с гъби
5891
 

Последни материали
Виж
Ива Иванова стана изпълнителен директор на ДФ „Земеделие”
Ниските запаси от слънчоглед обаче ще натиснат доставките до края на сезона
Износът на слънчогледово масло от Украйна гони рекордни стойности
Доклад на Европейската комисия
Краткосрочни перспективи на селскостопанските пазари
Губернаторът хвърли вината за съсипването на животновъдството върху елита
Щатът Флорида забрани частично продажбата на лабораторно създадено месо
На 31 май на форум в София
Учени с план за осигуряване на продоволствената сигурност на България
История без край
От зимата прокуратурата разследва новите виртуални стада, разкрити от агроведомството
Свързани материали
Виж
Български борш
Доматена кремсупа с макарони
Празена чорба със зелев сок
Български борш
Оризова супа от овче месо
Картофена супа със сирене
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини