Сварените картофи размачкваме с вилица и ги оставяме да изстинат. Смесваме ги с маята, брашното, яйцето и индийското орехче. Накисваме сушените гъби за 30 минути. Праза нарязваме на колелца, лука и гъбите наситняваме. Отцеждаме сухите гъби и ги нарязваме. Изпържваме всички гъби в маслото и ги изваждаме. В същата мазнина пържим зеленчуците 5 мин, подправяме ги със сол и черен пипер. Загряваме фурната на 200 градуса. Разточваме тестото, слагаме го в тавичка и го печем 10 мин. Смесваме кашкавала с млякото, яйцата и магданоза и поръсваме със сол и черен пипер. Сипваме върху тестото зеленчуците, яйцата и гъбите и печем 30 мин.
Продукти: за тестото – 200 г картофи, 20 г мая, 150 г брашно, 1 яйце, 1 с.л. масло, сол, настъргано индийско орехче; за плънката – 100 грама сушени гъби, 2 глави лук, 1 стрък праз, 400 г гъби, 1 с.л. масло, 200 г кашкавал, 100 мл прясно мляко, 3 яйца, 2 с.л. нарязан магданоз