Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.10.2014 г.

Френска пита

На слаб котлон разбиваме яйцето със захарта за крема. Прибавяме бадемовото брашно, хубаво разбъркваме и ароматизираме с рома. В  тава поставяме едната кора мнoгoлистно тесто. Покриваме внимателно с бадемовия крем и отгоре похлупваме с втората кора. Печем в предварително загрята на 160°-180° фурна за около 10 минути. 

Продукти: 2 листа мнoгoлистно тесто с диаметър 24 см; За бадемовия крем – 100 г захар, 1 яйце,  50 г бадемово брашно, 2 с. л. ром.

Френска пита
10007
 

Последни материали
Виж
Система за електронно управление
Инструкции как да получите своето УРН за електронно кандидатстване в ДФЗ
Въпреки негативните ефекти от войната в Украйна
България е значим фактор в международния пазар на изделия от дървесина
Безвъзмездно изготвяне на документите
Стартира приема за подпомагане на малките земеделски стопани
19-22.11.2024 г.
Седмичен обзор на Софийска стокова борса
От януари до октомври включително на годишна база
Молдова вдигна двойно приходите от износа на ябълки за ЕС
Насоки кандидатстване
Автоматично одобряват проектите на много малки фермери, натрупали 52 точки
Свързани материали
Виж
БАБХ
След 12 дни казусът с „арестуваните“ крави на Капъкуле върви към разрешаване
Служебният премиер Димитър Главчев
До месец ще бъде избран изпълнител за реконструкцията на ГКПП „Капитан Андреево“
Информационни срещи
Фермери към администрацията: Вашите грешки от Кампания 2023 година ни струват много пари!
Тютюнопроизводителите и занапред ще получават държавна подкрепа
МЗХ получава близо половин милион лева за капиталови разходи
Кабинетът одобри 332,8 хил. лева за лабораторията на „Капитан Андреево”
В отговор на въпроси на Синор.бг
Близо 5 хиляди проверки повече са направени на „Капитан Андреево” през октомври и ноември
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини