Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пържени колбаси в тесто

Синор.БГ / 20.01.2015 г.

Смесваме брашното с набухватела, маята, солта, млякото и яйцата, замесваме тесто и го оставяме да втаса 15 мин. Загряваме олиото и пържим колбасите 8-10 мин от всички страни. Загряваме фурната на 200 градуса. Лука почистваме и го нарязваме, смесваме го с магданоза и сметаната, подправяме със сол и черен пипер. Разстиламе тестото в намазнена форма, сипваме сметаната и нареждаме колбасите. Печем във фурната на средно ниво 30 мин, докато краищата на тестото се зачервят. Към това ястие обикновено се поднася и горчица.

Продукти: 200 г брашно, 1/2 ч.л. набухвател, 1 ч.л. суха мая, 200 мл прясно мляко, 2 яйца, 1 с.л. олио, 4 големи или 8 малки колбасчета, 1 глава лук, 2 с.л. нарязан магданоз, 2 с.л. сметана, сол, смлян черен пипер.

Пържени колбаси в тесто
9539
 

Последни материали
Виж
През юли Ирак загуби първата позиция за пръв път от 15 години
Сирия излезе начело сред клиентите за произведеното в Турция брашно
Над 70 на сто от доставките за чужбина са изпратени в страни от ЕС
Украйна изнесе мед за над 84 милиона долара между януари и октомври
Областната служба „Земеделие“ в Бургас
Европейската прокуратура и Национална полиция разследват измами със земеделски субсидии в Бургас
МЗХ, МОСВ, МЕ и НЕК участници в панела за водата на семинара на НАЗ
Стартира фермерския базар на МЗХ, част от „Sofia Christmas Fest“ пред НДК
Количествата на търга в Иран надхвърлиха планираните
Южна Корея продължава да се запасява с фуражна царевица
Свързани материали
Виж
БАБХ
Затворен е незаконен цех за колбаси в Раковски
За 2021 година
Разшение да слагат логото „Стара планина” имат 43 колбасарски предприятия
Властите обещават милион и половина евро за реклама на продукцията
Поскъпването на свинското заплашва производителите на колбаси в Италия
Ръководството на обявилата фалит компания е обвинено за смъртта на трима души
В Германия ще унищожат 320 тона колбаси на Wilke с листерия
Преди Месоманията
Колбаси за 540 милиона лева са продадени през 2017 г.
Пробив
Димитър Маджаров: Традиционни български колбаси ще имат достъп до веригите в Германия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини