Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.12.2014 г.

Мусака от кисело зеле

Обелваме, измиваме и нарязваме на филийки картофите, леко ги посоляваме и ги изпържваме в олиото. В същата мазнина задушаваме нарязаното зеле. Щом омекне, го заливаме с малко зелев сок или вода и го поръсваме с червения и черен пипер. Редим в тавичка половината картофи. Върху тях равномерно сипваме зелето. Покриваме го с останалите картофи. Заливаме ястието с разбитите в млякото яйца и го запичаме във фурната за около 30 минути.

Продукти: 1 малка кисела зелка, 7 картофа, 8 с. л. олио, 1 ч. л. червен пипер, сол и черен пипер; за заливката: 3 яйца, 1 ч. ч. прясно мляко.

Мусака от кисело зеле
7773
 

Последни материали
Виж
Сделките на зелено и при останалите зърнени и маслодайни култури
За една седмица фючърсите при пшеницата поскъпнаха с 3 евро на тон
ДЗЕС-те и други защонодателни промени
Европарламентът даде зелена светлина за промените в Общата селскостопанска политика
Предстоящо
На 26 април награждават победителя в конкурса за иновативно предприятие
Очакват се отговорите на кабинета
ЕК с предупреждение за санкции срещу България в три области
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Свързани материали
Виж
Мусака от картофи, ориз и домати
Мусака с ориз
Беломорска мусака
Мусака с кускус
Само за мъже
Мусака със зрял боб
Корейска мусака
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини