Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.03.2014 г.

Варено телешко с див чесът

Дивият чесън придава пикантен вкус

Кипваме бульона заедно със зърната черен пипер и слагаме в него месото. Варим под похлупак 90 мин на слаб огън. Малко преди края на варенето измиваме дивия чесън и го нарязваме на ситно. Наливаме в тенджерка 250 мл бульон от варенето на месото и 200 мл сметана и на силен огън изпаряваме течността наполовина. Добавяме смесеното с виното нишесте и варим 10 мин. Подправяме със сол, черен пипер и индийско орехче. Останалата сметана разбиваме, добавяме я заедно с дивия чесън към соса и кипваме. Продукти за 4 порции: 2 ч.л. черен пипер на зърна, 1,5 л месен бульон, 800 г телешко, 2 връзки див чесън, 500 мл сметана, 2 ч.л. нишесте, 3 с.л. бяло вино, сол, смлян черен пипер, настъргано индийско орехче.

Варено телешко с див чесът
11931
 

Последни материали
Виж
Болестите и вредителите са под праговете на икономическа вредност
Състоянието на пролетните култури в Украйна е удовлетворително
Агрометеорологична прогноза за периода 4-10 юни 2025 година
Горещото и сухо време ще действа зле на цъфтежа на пролетните култури
Мнението на бранша
Лоши добиви и качество на хлебното зърно в Айтоско
Казус с продължение
Животновъдите са в нарушение заради бъг в електронен модул на БАБХ
Екстремни жеги обхванаха Европа
Украинските фермери наближават жътвата на първия милион тона зърно от новата реколта
Свързани материали
Виж
Варено свинско месо
Варено свинско месо
Телешко варено
Казъртма
Бъдещата булка приема случая за знак от съдбата
Британка откри диамант в сварено яйце
Телешко варено за малката щерка
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини