Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.06.2018 г.

Казъртма

Казъртма

Нарязваме месото, леко осоляваме и го пържим в горещото масло. Заливаме с 3 ч.ч. топла вода и го варим с бахар, черен пипер и ким. Правим запръжка от малко мазнина и ситно нарязания лук, която поръсваме с червения пипер. Заливаме месото, прибавяме разбитото кисело мляко и варим под капак на тих огън, докато ястието се сгъсти. Наръсваме с черен пипер.

Продукти за 5-6 порции: 1.5 кг телешко, 500 г лук, 300 г краве масло, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен и червен пипер, малко счукани ким и бахар

Казъртма
22576
 

Последни материали
Виж
Подпомагане
ЕС отпусна над 380 млн. евро за 133 екопроекта, три от тях са за България По програма LIFE
Без дъжд пшеницата трудно ще се заздрави за зимуване
Проданов: Пазарът на слънчоглед се активизира – сделките са по 900 лв. за тон
Някои хитринки
Сега е времето да садите касис, малини и овошки
Предстоящо
На 25 октомври Селскостопанската академия ще отбележи своя празник
Говеждо с дюли
Русия премахна чуждестранните посредници при износа на зърно
Свързани материали
Виж
Говеждо с дюли
Най-голямо увеличение е регистрирано в България
С колко са поскъпнали видовете месо в ЕС за година
Български борш
Говежди гърди с картофи и цвекло
Български борш
Телешката пържола ще е лукс през близките години
Говеждото и телешкото месо от месодайни породи ще се превърне в луксозна храна
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини