Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Казъртма

Синор.БГ / 21.06.2018 г.
Казъртма

Нарязваме месото, леко осоляваме и го пържим в горещото масло. Заливаме с 3 ч.ч. топла вода и го варим с бахар, черен пипер и ким. Правим запръжка от малко мазнина и ситно нарязания лук, която поръсваме с червения пипер. Заливаме месото, прибавяме разбитото кисело мляко и варим под капак на тих огън, докато ястието се сгъсти. Наръсваме с черен пипер.

Продукти за 5-6 порции: 1.5 кг телешко, 500 г лук, 300 г краве масло, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен и червен пипер, малко счукани ким и бахар

Казъртма
23187
 

Последни материали
Виж
Данни на Евростат
Стойността на селскостопанската продукция в ЕС е намаляла с 0,9% през 2024 г.
След скандала за измами
Атина представи на комисаря Хансен нова система за аграрни плащания
Компанията призовава за открит диалог по CBAM механизма на ЕС за корекции на въглеродни емисии
Агрополихим инвестира в устойчиво производство с нова доставка на нисковъглероден „син“ амоняк
Важно е да се знае
Ползи от засаждането на чесън между ягодите
ЦОР
Евродоклад с важни препоръки за здравословно отглеждане на свине
Закупени са 60 000 тона с доставка до 10 март 2026 година
Фуражната пшеница поскъпна на международния търг в Южна Корея
Свързани материали
Виж
Пълнена печена тиква
Супа от телешка глава
Говеждо с боб и прясно зеле
Плакия по градинарски
Консумацията се увеличи както извън дома (9 %), така и в дома (1,5 %).
Испания увеличи производството на говеждо месо с 12 процента
Плакия по градинарски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини