Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.06.2018 г.

Казъртма

Казъртма

Нарязваме месото, леко осоляваме и го пържим в горещото масло. Заливаме с 3 ч.ч. топла вода и го варим с бахар, черен пипер и ким. Правим запръжка от малко мазнина и ситно нарязания лук, която поръсваме с червения пипер. Заливаме месото, прибавяме разбитото кисело мляко и варим под капак на тих огън, докато ястието се сгъсти. Наръсваме с черен пипер.

Продукти за 5-6 порции: 1.5 кг телешко, 500 г лук, 300 г краве масло, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен и червен пипер, малко счукани ким и бахар

Казъртма
11941

Последни материали
Виж
Резултат от проверките през 2018 г.
Електронната търговия ограничила сечта в горите
Тълкувателно решение на върховните съдии
При договорите за аренда нотариусът, а не съдията по вписванията, проверява собствеността на земята
Доц. д-р А. Стоев
Зимно пръскане в овощните градини
Важно за фермера
Готови са промените в наредбата за директните плащания кампания 2019 г.
Опазване на животните
Агенцията по храните е домакин на среща на ветеринари от Гърция и Турция
Съдебни битки
Природозащитници искат оставката на екоминистъра
Свързани материали
Виж
Вкусна гозба от патладжани
Мляно телешко с яйце
Бързо лесно и вкусно
Младо телешко с картофи
Само за мъже
Телешка супа с боб
Рецепта
Пълнено телешко филе
Телешко – голи сарми
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам