Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.06.2018 г.

Казъртма

Казъртма

Нарязваме месото, леко осоляваме и го пържим в горещото масло. Заливаме с 3 ч.ч. топла вода и го варим с бахар, черен пипер и ким. Правим запръжка от малко мазнина и ситно нарязания лук, която поръсваме с червения пипер. Заливаме месото, прибавяме разбитото кисело мляко и варим под капак на тих огън, докато ястието се сгъсти. Наръсваме с черен пипер.

Продукти за 5-6 порции: 1.5 кг телешко, 500 г лук, 300 г краве масло, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен и червен пипер, малко счукани ким и бахар

Казъртма
7238

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
БАБХ
Вандализъм срещу ветеринари в Болярово
След епизоотичния съвет
Ветеринари тепърва ще установяват причината за смъртността на овцете в Болярово
Важно за фермера
Предстоят открити дни на фонд Земеделие в Търговище, Шумен и Разград
Започва българо-полска научна конференция, посветена на земеделието и селските райони
Интервю с Бисер Петков
От 1 юли 2019 г. пенсиите ще се вдигнат с 5,7 на сто, увери социалният министър
Перспективите за производството на царевица се влошават
Реколтата от мека пшеница в ЕС е най-слаба от 2012 г. насам
Свързани материали
Виж
Вкусна гозба от патладжани
Мляно телешко с яйце
Бързо лесно и вкусно
Младо телешко с картофи
Само за мъже
Телешка супа с боб
Рецепта
Пълнено телешко филе
Телешко – голи сарми
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам