Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.06.2018 г.

Казъртма

Казъртма

Нарязваме месото, леко осоляваме и го пържим в горещото масло. Заливаме с 3 ч.ч. топла вода и го варим с бахар, черен пипер и ким. Правим запръжка от малко мазнина и ситно нарязания лук, която поръсваме с червения пипер. Заливаме месото, прибавяме разбитото кисело мляко и варим под капак на тих огън, докато ястието се сгъсти. Наръсваме с черен пипер.

Продукти за 5-6 порции: 1.5 кг телешко, 500 г лук, 300 г краве масло, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен и червен пипер, малко счукани ким и бахар

Казъртма
12410

Последни материали
Виж
Пълнени тиквички
Канелата може да помогне за решаване на проблеми в градината
Фонд „Земеделие“
За хиляда тона картофи са представени фалшиви фактури по обвързаната подкрепа през 2018 година
Румънският експорт на пшеница скочи с 50 на сто
Засилен износ на зърнени храни от Евросъюза
Тотален отказ от комуникация
Девет браншови организации категорично искат оставката на Порожанов, на 22 април излизат на протест
Вижте прогнозите на ЕК за добивите на зърно и производството на мляко и месо
ЕК очаква износът на зехтин за 2018/2019 г. да достигне рекорд
Свързани материали
Виж
Вкусна гозба от патладжани
Мляно телешко с яйце
Бързо лесно и вкусно
Младо телешко с картофи
Само за мъже
Телешка супа с боб
Рецепта
Пълнено телешко филе
Телешко – голи сарми
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам