Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Казъртма

Синор.БГ / 21.06.2018 г.
Казъртма

Нарязваме месото, леко осоляваме и го пържим в горещото масло. Заливаме с 3 ч.ч. топла вода и го варим с бахар, черен пипер и ким. Правим запръжка от малко мазнина и ситно нарязания лук, която поръсваме с червения пипер. Заливаме месото, прибавяме разбитото кисело мляко и варим под капак на тих огън, докато ястието се сгъсти. Наръсваме с черен пипер.

Продукти за 5-6 порции: 1.5 кг телешко, 500 г лук, 300 г краве масло, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен и червен пипер, малко счукани ким и бахар

Казъртма
23273
 

Последни материали
Виж
Агрометеорологична прогноза за периода 12-18 декември 2025 година
Студът ще сдържа вегетацията на есенниците и ненавременното развитие на овошките
Протестите бяха за ценности
Росен Желязков подаде оставка на кабинета, парламентът прие вота на недоверие!
Полезно
Ученици от земеделско училище в Пазарджик се учат да разпознават фалшиво евро
Четвърта част за презентацията на Милушев
България иска по-справедливи правила за прогресивното намаляване на субсидиите
Обещанието е да останат постоянни вместо досега прилаганите временни
Аржентина понижи таксите върху износа на пшеница, царевица и соя
Унгария отдели 52 милиона евро за борба със сушата - резултати при царевицата и слънчогледа
Свързани материали
Виж
Пълнена печена тиква
Супа от телешка глава
Говеждо с боб и прясно зеле
Плакия по градинарски
Консумацията се увеличи както извън дома (9 %), така и в дома (1,5 %).
Испания увеличи производството на говеждо месо с 12 процента
Плакия по градинарски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини