Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.08.2017 г.
Пиле в гювече
Пиле в гювече

Сваряваме пилето в подсолена вода и го обезкостяваме. В гювеч нареждаме последователно нарязаните на филийки картофи, домати и лук. Посоляваме и поръсваме с черен пипер, а отгоре нареждаме пилешкото месо. Заливаме ястието с разбитите в прясното мляко яйца, слагаме във всяко гювече по парче масло, захлупваме и печем в предварително загрята умерена фурна.

Продукти: 1 пиле, 6 яйца, 6 картофа, 6 домата, 1 пакетче краве масло, 3 глави лук, 2 ч.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

1066
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
В рамките на кампания на ИАГ
Ученици и студенти по лесовъдство проведоха урок за гората
Друг гледал марихуаната направо в двора
Заловиха дядо да полива нива с канабис
Министър Порожанов откри академичната година в Лесотехническия университет
Полезни съвети
Подходящи ли са корите от дините и пъпешите за храна на зайците
Храната за животните била складирана в нефункциониращо училище
Пожар от детска игра с кибрит унищожи над 1 000 бали фураж в кърджалийско село
HL TopMix показа концепции за хранене на месодайни говеда повреме на СТЕКСПО 2017
Свързани материали
Виж
След дефект в оборудването за хуманно умъртвяване
Откриха живи пиленца в боклука от инкубационна станция в Естония
Лучена яхния с пиле
И в Полша откриха пилешко с фипронил, внесено от Германия
Пиле със спанак
Пилешкото месо запазва цената си
В Чехия откриха над 30 тона пилешко филе със салмонела
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам