Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.08.2017 г.
Пиле в гювече
Пиле в гювече

Сваряваме пилето в подсолена вода и го обезкостяваме. В гювеч нареждаме последователно нарязаните на филийки картофи, домати и лук. Посоляваме и поръсваме с черен пипер, а отгоре нареждаме пилешкото месо. Заливаме ястието с разбитите в прясното мляко яйца, слагаме във всяко гювече по парче масло, захлупваме и печем в предварително загрята умерена фурна.

Продукти: 1 пиле, 6 яйца, 6 картофа, 6 домата, 1 пакетче краве масло, 3 глави лук, 2 ч.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

1431
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Куп въпроси около подмярка 4,2 преди очаквания втори прием
Прогноза за времето
Първият сняг се топи още днес, а от 22-и ноември започва затопляне
Добри уроци как в бизнеса с гъби може да се приложи европейският опит
Френските фермери, преработватели и търговци на дребно се разбраха за цените
Латвия търси помощ от Фонда за солидарност на ЕС
Дарява ни с първите пресни плодове след студената зима
Череша
Свързани материали
Виж
Гювеч с пиле
Задушено пиле с чесън и лимон
Справка за цените на прясно, охладено пиле в страната
Справка за цените на прясно, охладено пиле в страната
Средните цени на едро и дребно за охладеното пиле в страната
Португалска фирма търси телешко, свинско и птиче месо от България
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам