Нарязваме месото на малки парченца. Прибавяме ситно нарязаните лук, копър, магданоз и джодже. Поръсваме с черен пипер и сол, сипваме малко олио и разбъркваме. Оставяме сместа да престои 2-3 часа. След това я разпределяме в гювечета. Слагаме във всяко гювече по парченце масло, захлупваме и печем в умерено загрята фурна. Когато месото омекне, изваждаме гювечетата и ги заливаме с яйцата, които сме разбили заедно с киселото мляко и брашното. Запичаме ги отново, докато хванат розова коричка.
Продукти за 6 порции: 1 кг агнешко месо, 3 връзки пресен лук, 1 връзка магданоз, 1 връзка копър, 1 връзка джоджен, 1 пакетче краве масло, 2 яйца, 1 кофичка кисело мляко, 3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, черен пипер, сол.