Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.01.2025 г.

Пълнени картофи по манастирски

Пълнени картофи по манастирски

Варим картофите в подсолена вода, докато поомекнат, и ги обелваме. Отрязваме капачета от двата им срещуположни края и ги издълбаваме. Посоляваме. Запържваме в олиото ситно нарязания лук и издълбаната част от картофите. Отстраняваме от огъня и прибавяме твърдо сварените яйца, нарязани на дребни кубчета, магданоз, черен пипер и сол. Разбъркваме и пълним картофите с тази смес. Нареждаме ги в намаслена тавичка, заливаме с разтопеното масло и печем в силна фурна до зачервяване. 

Продукти за 4 порции: 8 картофа, 2-3 с.л. олио, половин глава лук, 2 твърдо сварени яйца, магданоз, черен пипер, сол.

Пълнени картофи по манастирски
38642
 

Последни материали
Виж
Нормативни промени
Важни изисквания за пръсканията срещу мухи и вредители във фермите
Митата на Тръмп само задълбочават проблема
Цените на яйцата на дребно в САЩ продължават да чупят рекорди
Проекти на МРРБ
Евросредства за селския и културен туризъм в Северозападна България
Решения на Министерския съвет
Одобрена е наредбата за конфитюри и мармалади
Отново е закупено половината планирано количество при слаб спад в цената
Българската пшеница този път не успя да спечели търга в Йордания
Решения на Министерския съвет
Такси, които ще се плащат при вписването на фалити
Свързани материали
Виж
Сериозни промени в цените на селскостопански продукти в Германия
Над 1 млн. лв. са получили 274 земеделски стопани през 2024 г.
2 млн. лева получават картофопроизводителите за борба с вредителите
Полезни съвети
Режем картофите, когато няма достатъчно посадъчен материал
Актуални данни от МЗХ
През 2024 г. сме произвели 128 хиляди тона домати и само 114 хил. т картофи
Пълнени пиперки с извара
Пълнени картофи по манастирски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини