Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.01.2025 г.

Пълнени картофи по манастирски

Пълнени картофи по манастирски

Варим картофите в подсолена вода, докато поомекнат, и ги обелваме. Отрязваме капачета от двата им срещуположни края и ги издълбаваме. Посоляваме. Запържваме в олиото ситно нарязания лук и издълбаната част от картофите. Отстраняваме от огъня и прибавяме твърдо сварените яйца, нарязани на дребни кубчета, магданоз, черен пипер и сол. Разбъркваме и пълним картофите с тази смес. Нареждаме ги в намаслена тавичка, заливаме с разтопеното масло и печем в силна фурна до зачервяване. 

Продукти за 4 порции: 8 картофа, 2-3 с.л. олио, половин глава лук, 2 твърдо сварени яйца, магданоз, черен пипер, сол.

Пълнени картофи по манастирски
38124
 

Последни материали
Виж
В Гърция тръгват проекти за 135 милиона евро за преработка на селскостопански продукти
Птичият грип сви производството на яйца в САЩ през миналата година
Арестуваха директор на училище с подкуп за ремонт на сградата
Най-зле е положението при производителите на мляко и зърно
За 18 години фермите в Англия са намалели с бизо 23 на сто
МЗХ стартира прием за подпомагане по интервенцията за опазване на горските екосистеми
В Румъния продали стотици килограми свинско с АЧС в магазините
Свързани материали
Виж
Пиле с картофи
Семенните картофи може да се заразят и в хранилищата
Половината от потребностите на пазара вече се осигуряват от внос
Нарасналите разходи отказват румънските фермери от картофите
Русия обяви квоти за безмитен внос на картофи, моркови и ябълки
Цените в края на 2024 година са с около 18 на сто надолу на годишна база
Реколтата от картофи в Полша нарасна, но при съмнително качество
Пълнени картофи със сирене и яйца
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини