Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.03.2024 г.

Котлети от свинско с ябълки

Котлети от свинско с ябълки

Нарязваме доматите и лука на кръгчета, почистените ябълки – на парченца. В 2 с.л. мас запържваме половината лук и го слагаме в намазнена тавичка. Загряваме фурната на 200 градуса. Посипваме леко ябълките и доматите със захар и ги посоляваме. Половината поставяме върху лука. В останалата мас запържваме леко посолените и посипани с брашно и черен пипер котлети, след което ги подреждаме в тавичката. Разпределяме върху тях останалите домати, ябълки и лук. Заливаме с бульона и печем 30 мин. По желание украсяваме с магданоз. За гарнитура поднасяме картофено пюре.

Продукти за 4 порции: 250 г домати, 6 ябълки, 3 с.л. мас, щипка захар, сол, 4 свински котлета, смлян черен пипер, малко брашно, 125 мл бульон, 1 с.л. нарязан магданоз.

Котлети от свинско с ябълки
2427
 

Последни материали
Виж
Засегнати са над 400 растителни вида в Атика
В Гърция за пръв път откриха източна плодова муха
Механизъм за гражданска защита на ЕС
ЕК мобилизира два хеликоптера от Чехия за борба с пожарите в България
Засетите площи с царевица и слънчоглед нарастват на годишна база
В Сърбия очакват по-слаби реколти от пшеница, малини и череши
Изоставаме и по отношение на предупреждението за горещи вълни
Френските фермери не работят на открито при 35 градуса горещини, българските – при 39 градуса
Приходи от данъци върху околната среда в Европейския съюз
ФАО: От 10 до 30 процента ще намалее рибата в Световния океан
Свързани материали
Виж
Телешки котлети с печени картофи и пюре от пащърнак
Свински котлети с ябълки
Овнешки котлети с патладжан и тиквички
Неделни глезотии
Свински котлети с пушени гърди
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини