Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.03.2024 г.

Котлети от свинско с ябълки

Котлети от свинско с ябълки

Нарязваме доматите и лука на кръгчета, почистените ябълки – на парченца. В 2 с.л. мас запържваме половината лук и го слагаме в намазнена тавичка. Загряваме фурната на 200 градуса. Посипваме леко ябълките и доматите със захар и ги посоляваме. Половината поставяме върху лука. В останалата мас запържваме леко посолените и посипани с брашно и черен пипер котлети, след което ги подреждаме в тавичката. Разпределяме върху тях останалите домати, ябълки и лук. Заливаме с бульона и печем 30 мин. По желание украсяваме с магданоз. За гарнитура поднасяме картофено пюре.

Продукти за 4 порции: 250 г домати, 6 ябълки, 3 с.л. мас, щипка захар, сол, 4 свински котлета, смлян черен пипер, малко брашно, 125 мл бульон, 1 с.л. нарязан магданоз.

Котлети от свинско с ябълки
4813
 

Последни материали
Виж
Откакто България е в Шенген се внасят повече животни с неясен произход
Изследване
Докладът на ЕС показва, че 39,5 на сто от повърхностните води са в добро състояние
Решения на Министерския съвет
ЕС ще се застрахова с резерв от 1 милиард евро по споразумението с МЕРКОСУР
В отворено писмо от Форест.БГ до земеделския министър
Бизнесът предупреждава за безпрецедентна криза при продажбата на дървесина
Подкрете качеството!
Българският пробиотик срещу грипа на „Ел Би Булгарикум“
Очаквайте!
За 6 февруари е насрочено първото изслушване на Тахов в земеделската комисия на парламента
Свързани материали
Виж
Телешки котлети с печени картофи и пюре от пащърнак
Свински котлети с ябълки
Овнешки котлети с патладжан и тиквички
Неделни глезотии
Свински котлети с пушени гърди
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини