Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.08.2014 г.

Свински котлети с ябълки

Нарязваме доматите и лука на кръгчета, ябълките на парчета като махаме семките и дръжката. В 2 с.л. олио запържваме половината лук и го слагаме в намазнена тавичка. Загряваме фурната на 200 градуса. Посипваме леко ябълките и доматите със захар и ги посоляваме. Половината поставяме върху лука. В останалата мас запържваме леко посолените и посипани с брашно и черен пипер котлети, след което ги подреждаме в тавичката. Разпределяме върху тях останалите домати, ябълки и лук. Заливаме с бульона и печем 30 мин. По желание украсяваме с магданоз. 

Продукти за 4 порции: 250 г домати, 6 ябълки, 3 с.л. мас, щипка захар, сол, 4 свински котлета, смлян черен пипер, малко брашно, 125 мл бульон, 1 с.л. нарязан магданоз.

Свински котлети с ябълки
9319
 

Последни материали
Виж
Коментар
В държавата на абсурдите взеха да глобяват фермери в разгара на жътвата
Осем са разрешените за употреба насекоми във фуража, домашната муха е една от тях
Турция затвори пазарите и борсите за животни
Пълнени картофи по панагюрски
Втора част по темата интегрирано производство
Само две стопанства в страната произвеждат зърно интегрирано
Македония плати над 5 милона лева на животновъдите за агнешко и козе месо
Свързани материали
Виж
Телешки котлети с печени картофи и пюре от пащърнак
Овнешки котлети с патладжан и тиквички
Неделни глезотии
Свински котлети с пушени гърди
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини