Нарязваме доматите и лука на кръгчета, ябълките на парчета като махаме семките и дръжката. В 2 с.л. олио запържваме половината лук и го слагаме в намазнена тавичка. Загряваме фурната на 200 градуса. Посипваме леко ябълките и доматите със захар и ги посоляваме. Половината поставяме върху лука. В останалата мас запържваме леко посолените и посипани с брашно и черен пипер котлети, след което ги подреждаме в тавичката. Разпределяме върху тях останалите домати, ябълки и лук. Заливаме с бульона и печем 30 мин. По желание украсяваме с магданоз.
Продукти за 4 порции: 250 г домати, 6 ябълки, 3 с.л. мас, щипка захар, сол, 4 свински котлета, смлян черен пипер, малко брашно, 125 мл бульон, 1 с.л. нарязан магданоз.