Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.03.2014 г.

Свински котлети с пушени гърди

Неделни глезотии

Лука и пушените гърдите се нарязват на дребно. Запържвате лука в маслото, прибавяте гърдите и поръсвате със сол и черен пипер. Добавяте ситно нарязан магданоз и сваляте от котлона. Начуквате леко котлетите, разрязвате джобчета които напълвате с луковата смес и забождате с дървена клечка. Овалвате котлетите в брашно и ги изпържвате в олиото по 5 мин от всяка страна. За добър вид украсявате всяка порция с клонки магданоз.

Продукти за 4 порции: 125 г пушени гърди, 1 глава лук, 1 с.л. масло, сол, смлян черен пипер, 1 връзка магданоз, 4 свински котлета, 2 с.л. брашно, 2 с.л. олио.

Свински котлети с пушени гърди
8362
 

Последни материали
Виж
С преминаването към еврото българските производители ще имат по-лесен достъп до европейските пазари
Първа дискусия по еврозаконодателството
През септември ЕК може да обяви бюджета за ОСП на България
Актуални теми
До септември Тахов очаква магазините за хората да заработят
Еколози алармират
WWF: Пожарите са заплаха за хора, животни, гори и почви
МРРБ
До 10 септември се кандидатства за членство в Дунавския младежки съвет
Каоалиция За да остане природа в България
Еколози протестират срещу деспотични законодателни промени
Свързани материали
Виж
Телешки котлети с печени картофи и пюре от пащърнак
Свински котлети с ябълки
Овнешки котлети с патладжан и тиквички
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини