Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.03.2014 г.

Свински котлети с пушени гърди

Неделни глезотии

Лука и пушените гърдите се нарязват на дребно. Запържвате лука в маслото, прибавяте гърдите и поръсвате със сол и черен пипер. Добавяте ситно нарязан магданоз и сваляте от котлона. Начуквате леко котлетите, разрязвате джобчета които напълвате с луковата смес и забождате с дървена клечка. Овалвате котлетите в брашно и ги изпържвате в олиото по 5 мин от всяка страна. За добър вид украсявате всяка порция с клонки магданоз.

Продукти за 4 порции: 125 г пушени гърди, 1 глава лук, 1 с.л. масло, сол, смлян черен пипер, 1 връзка магданоз, 4 свински котлета, 2 с.л. брашно, 2 с.л. олио.

Свински котлети с пушени гърди
6965
 

Последни материали
Виж
Производителите на „Странджански манов мед“ получават 18 000 лева помощ de minimis
9 млн. лева получават развъдните асоциации през 2024 г.
Размерът на подпомагането е до 200 лв. на заклано говедо
1,1 млн. лева одобри ДФЗ за реализация на българско говеждо месо
Максималният бюджет на помощта до 2029 г. e до 30 000 000 лв.
ДФЗ насочи 5 млн. лева за борба с вредители по лозата
БАБХ
Започват проверките по морските курорти и капанчетата
Фитофтората вече нападна доматите
Свързани материали
Виж
Телешки котлети с печени картофи и пюре от пащърнак
Свински котлети с ябълки
Овнешки котлети с патладжан и тиквички
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини