Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.03.2014 г.

Свински котлети с пушени гърди

Неделни глезотии

Лука и пушените гърдите се нарязват на дребно. Запържвате лука в маслото, прибавяте гърдите и поръсвате със сол и черен пипер. Добавяте ситно нарязан магданоз и сваляте от котлона. Начуквате леко котлетите, разрязвате джобчета които напълвате с луковата смес и забождате с дървена клечка. Овалвате котлетите в брашно и ги изпържвате в олиото по 5 мин от всяка страна. За добър вид украсявате всяка порция с клонки магданоз.

Продукти за 4 порции: 125 г пушени гърди, 1 глава лук, 1 с.л. масло, сол, смлян черен пипер, 1 връзка магданоз, 4 свински котлета, 2 с.л. брашно, 2 с.л. олио.

Свински котлети с пушени гърди
8310
 

Последни материали
Виж
Министър Тахов ще обсъди с колегите си от Източна Европа споразумението за свободна търговия между ЕС и Украйна
И произвеждаме, и внасяме най-много домати
Вносът на плодове е почти два пъти по-голям от българското производство според МЗХ
Шестнадесет европейски организации призоваха ЕК да опрости Регламента за обезлесяване
Лозарите получават още един ден
Фонд „Земеделие“ възстанови достъпа до СЕУ и се извини
С най-висок скок е цената в Югозападния район
Земеделската земя поскъпна с 95 лв./дка през 2024 г., рентата падна
80% от костилковите край Дунав са в Букурещ
Николай Колев: Малкото способни хора, които останаха в Русе, си ги крадем един от друг
Свързани материали
Виж
Телешки котлети с печени картофи и пюре от пащърнак
Свински котлети с ябълки
Овнешки котлети с патладжан и тиквички
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини