Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.03.2014 г.

Свински котлети с пушени гърди

Неделни глезотии

Лука и пушените гърдите се нарязват на дребно. Запържвате лука в маслото, прибавяте гърдите и поръсвате със сол и черен пипер. Добавяте ситно нарязан магданоз и сваляте от котлона. Начуквате леко котлетите, разрязвате джобчета които напълвате с луковата смес и забождате с дървена клечка. Овалвате котлетите в брашно и ги изпържвате в олиото по 5 мин от всяка страна. За добър вид украсявате всяка порция с клонки магданоз.

Продукти за 4 порции: 125 г пушени гърди, 1 глава лук, 1 с.л. масло, сол, смлян черен пипер, 1 връзка магданоз, 4 свински котлета, 2 с.л. брашно, 2 с.л. олио.

Свински котлети с пушени гърди
8241
 

Последни материали
Виж
МЗХ удължава сроковете за изпълнение на договорите по подмярка 4.1 и подмярка 6.4.1 от ПРСР 2014–2020 г.
Връщат се правилата отпреди войната
От днес отпадат мерките за подкрепа на търговията със селскостопански продукти с Украйна
Биофермите ще бъдат зелени по дефиниция
Стоилко Апостолов очаква ЕК да слее парите за земеделие и за Кохезионния фонд след 2027 г.
Необходимо е увеличаване на субсидиите
Разработка за противодействие на засушаването предлага ВУАРР
Засега са по-ниски спрямо други държави
В Еврозоната цените на производителите ще се повишат според проф. Иванов
Краен срок за прием на заявления за борба с теления червей по картофите
Свързани материали
Виж
Телешки котлети с печени картофи и пюре от пащърнак
Свински котлети с ябълки
Овнешки котлети с патладжан и тиквички
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини