Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.11.2023 г.

Баници с плънка от месо

Баници с плънка от месо

Каймата, подправена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г обикновени кори за баница, 400 г кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баници с плънка от месо
9517
 

Последни материали
Виж
Зам.-министър Янчев: Стопаните подават активно заявления по интервенцията за управление на риска
Значителна част от средствата за храмовете по ПРСР 2014-2020 г. остава да бъдат разплатени
72,5 млн. евро по Стратегическия план може да инвестира Българската православна църква в реставрация на храмове
Промени в постановлението за тарифите, събирани от ИАРА
Драстично поскъпват риболовните билети от 2025 г.
Срещи с бранша
На 4 април в МЗХ ще се проведе финална среща по „влажните зони“
Информационна кампания
В Търговищко са възстановени два тръбопровода за напояване
Както в количествено, така и в стойностно изражение
Износът на лешници от Грузия нарасна от началото на сезона
Свързани материали
Виж
Баница със свинско месо
Баница с кисело зеле и праз
Баница с кисело зеле и праз
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини