Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.11.2023 г.

Баници с плънка от месо

Баници с плънка от месо

Каймата, подправена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г обикновени кори за баница, 400 г кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баници с плънка от месо
9915
 

Последни материали
Виж
Какво се случва?
При нулев или хладен интерес преминаха 4 търга за продажба на земя в Пловдивско
Полезно и практично
Имате избор на мястото на обраните зеленчуци да засадите нови
Прибраните количества са едва 20 на сто от очакваните
Реколтата от мед в Украйна не стига за изпълнение на договорите за износ
Информацията за цените обаче засега е пределно обща
Южна Корея закупи около 50 000 тона хлебна пшеница с произход от САЩ
Стратегически план за развитие на селските райони
Пускат 80 вместо 50 на сто от бюджетите за модернизация, кандидатстването се отлага с 3 месеца
Държавната фирма работи на загуба
До 5 човека вече може да управляват най-старото държавно предприятие Кабиюк
Свързани материали
Виж
Баница със свинско месо
Баница с кисело зеле и праз
Баница с кисело зеле и праз
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини