Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
01.01.2025 г.

Баница с кисело зеле и праз

Баница с кисело зеле и праз

Нарязваме киселото зеле на ситно и го задушаваме в част от мазнината до омекване. Нарязваме на дребно праза и го задушаваме в част от  останалата мазнина. Към него прибавяме натрошеното сирене. В намазана с мазнина тава нареждаме готовите кори, като ги ръсим с мазнина и през две кори поставяме веднъж плънка от кисело зеле, веднъж плънка от праз и сирене. Печем баницата до зачервяване. Поднасяме я топла, нарязана на парчета.

Продукти: 1 кг готови кори за баница, 1 ч.ч. мазнина; за плънката – 1 кг кисело зеле, 4-5 стръка праз, 200 г сирене.

Баница с кисело зеле и праз
6040
 

Последни материали
Виж
Какво се случва?
При нулев или хладен интерес преминаха 4 търга за продажба на земя в Пловдивско
Полезно и практично
Имате избор на мястото на обраните зеленчуци да засадите нови
Прибраните количества са едва 20 на сто от очакваните
Реколтата от мед в Украйна не стига за изпълнение на договорите за износ
Информацията за цените обаче засега е пределно обща
Южна Корея закупи около 50 000 тона хлебна пшеница с произход от САЩ
Стратегически план за развитие на селските райони
Пускат 80 вместо 50 на сто от бюджетите за модернизация, кандидатстването се отлага с 3 месеца
Държавната фирма работи на загуба
До 5 човека вече може да управляват най-старото държавно предприятие Кабиюк
Свързани материали
Виж
Баница със свинско месо
Баница с кисело зеле и праз
Баници с плънка от месо
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини