Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.01.2025 г.

Баница със свинско месо

Баница със свинско месо

Пресяваме брашното с 1 непълна ч.л. сол и от него, олиото, оцета и 1 1/2 ч.ч. хладка вода замесваме тесто за точене и разточваме 7 не много тънки кори. Смиламе месото през едра решетка и го задушаваме с малко вода. Оставяме плънката да изстине, размесваме я с 6 разбити яйца и подправяме със сол и черен пипер. Нареждаме корите в намаслена тавичка и ръсим с плънката. Най-горната кора ръсим обилно с мазнина и печем баницата в предварително загрята фурна. Разбиваме останалите 2 яйца и 15 мин преди изпичането на баницата, я заливаме с тях. След като леко поизстине, я нарязваме и поднасяме.

Продукти: 1 кг брашно, 1 с.л. оцет, 1 с.л. олио, 1 кг тлъсто свинско месо, 8 яйца, 1-2 с.л. мас, черен пипер, сол на вкус.

Баница със свинско месо
10202
 

Последни материали
Виж
ССА
Сътрудничество в областта на консервната индустрия между пловдивски и казахстански учени
При неуспех ще има протести
Синдикатите преговарят за 30% ръст на заплатите на служителите в горите
Цените се повишиха слабо в сравнение с вноса напоследък
Южнокорейски мелници закупиха на търг доста фуражна царевица
Ремонти на капково напояване не се финансират
Срокът в интервенцията за преструктуриране на лозя се съкращава с 5 месеца
Риба плакия
ЕС
Българка е сред бизнесдамите от ЕС, номинирани за приза биофермер през 2025 г.
Свързани материали
Виж
Баница с кисело зеле и праз
Баница с кисело зеле и праз
Баници с плънка от месо
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини