Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.12.2022 г.

Празена чорба със зелев сок

Празена чорба със зелев сок

Нарязания ситно праз задушаваме до омекване в мазнината и малко вода, поръсваме с червения пипер и доливаме с 4 чаени чаши зелев сок и 3 чаени чаши вода. След завиране прибавяме ориза. Варим до сваряването му. Посоляваме на вкус и поръсваме с чубрица.

Продукти: 5 стръка праз, 2 с. л. ориз, 5 с. л. олио, 1 ч. л. червен пипер, чубрица и сол на вкус.

Празена чорба със зелев сок
10044
 

Последни материали
Виж
Старите сортове
Въпроси към МЗХ къде е националната генна банка на България
Проверки
Проверка на БАБХ опровергава сигнал за вредни шоколади на пазара
Пукнатини в кората на дърветата – причини и мерки
Сдружаване
БФС учреди Северозападен аграрен съюз във Враца
Леща по индийски
Слънчогледът ще поскъпва в Украйна
Свързани материали
Виж
Зрял фасул с праз и маслини
Празът прогонва токсините, как и с какво да го готвим
С наближаването на коледните празници се включват и занаятчии от региона
Традиционният месечен фермерски базар се провежда в Ямбол
Събитията продължават до 39 ноември
Откриват празника на пчелните продукти в Плевен
Решения на Министерския съвет
Датите за празнуване през 2025 г. на вероизповеданията, различни от източноправославното
Интересът към провежданото през година мероприятие продължава да расте
В Перник организират изложба-конкурс за традиционни ястия и напитки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини