Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.12.2022 г.

Празена чорба със зелев сок

Празена чорба със зелев сок

Нарязания ситно праз задушаваме до омекване в мазнината и малко вода, поръсваме с червения пипер и доливаме с 4 чаени чаши зелев сок и 3 чаени чаши вода. След завиране прибавяме ориза. Варим до сваряването му. Посоляваме на вкус и поръсваме с чубрица.

Продукти: 5 стръка праз, 2 с. л. ориз, 5 с. л. олио, 1 ч. л. червен пипер, чубрица и сол на вкус.

Празена чорба със зелев сок
7743
 

Последни материали
Виж
Откриване на изложението „Техномебел"
Призив за сертифициране на българската дървесина
Пролетната сеитба обаче върви с изпреварващо темпо
Състоянието на есенната пшеница в САЩ се влоши значително само за седмица
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Единственото условие за купувачите е сами да си осигурят превоза
Украински фермери започнаха да раздават кромида без пари
НАП напомня да се декларират земеделските субсидии до 30 април
Днес парламентарната комисия по земеделие има извънредно заседание
Ализан Яхова: Очакваме добри новини за украинската помощ на 24 април
Свързани материали
Виж
На 22 март отбелязваме Световния ден на водата
Априлци кани производители и гости на празник на сланината и ракията
Почти 90 на сто търсят хранителни стоки с по-ниски цени
Гърците се затрудняват с покриването на разходите си по празниците
Честито!
На 14 декември поздравяваме ветеринарните лекари с професионалния им празник!
„Празника на пелина“ ще се проведе тази събота в село Змейово
Министър Вътев поздрави бизнеса по повод Деня на хранителната промишленост
Усилено се работи по новия закон за търговията с храни
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини