Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.12.2022 г.

Празена чорба със зелев сок

Празена чорба със зелев сок

Нарязания ситно праз задушаваме до омекване в мазнината и малко вода, поръсваме с червения пипер и доливаме с 4 чаени чаши зелев сок и 3 чаени чаши вода. След завиране прибавяме ориза. Варим до сваряването му. Посоляваме на вкус и поръсваме с чубрица.

Продукти: 5 стръка праз, 2 с. л. ориз, 5 с. л. олио, 1 ч. л. червен пипер, чубрица и сол на вкус.

Празена чорба със зелев сок
5656

Последни материали
Виж
Конкурс за агробизнесмен на 2023 г.
Агроведомството ще представя успешни агробизнес модели
Употреба на спирулина като добавка за медоносни пчели и ползите от зелени водорасли
Разследват фирми и община Бойчиновци за 2,6 млн. евро, взети от фонд „Земделие“
Позиция
Браншова камара „Плодове и зеленчуци“ се разграничава от протестите на 5-те други организации
Сеитба 2023: Почти 6 милиона хектара зимни култури са засети в Украйна
Изоставането спрямо миналата година е сериозно
Лошото време прекрати сеитбата на есенниците във Франция
Свързани материали
Виж
Министър Вътев поздрави бизнеса по повод Деня на хранителната промишленост
Усилено се работи по новия закон за търговията с храни
Утре започва празника на райската ябълка в старозагорското село Хрищени
Решения на Министерския съвет
Датите за религиозните празници през 2024 г., извън източноправославните
Християнски празници
На Димитровден си пожелайте блага зима и плодородна 2024 г.!
Предстоящо
На 25 октомври институтите към ССА отново празнуват с есенни дарове от полето
Книга с рецепти ще съхрани начините на приготвяне на традиционни местни храни
В Маноле организират празник на лютеницата с финансиране от ПРСР
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам