Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.07.2021 г.

Разядка с патладжан

Разядка с патладжан

Патладжаните се изпичат цели в загрята на 180 градуса фурна за около 40 минути. Изваждат се в купа, покриват се с фолио - да се задушат. После се обелват и се накълцват наситно. Ако имате патладжани в буркан, останали от зимата, може да ги използвате, като си спестите предишните процедури. Чесънът се нарязва на ситно. Стривате филийките сухар.

В пасатор се смесват накълцаните патладжани, чесънът, натрошено сиренето, стритият сухар, зехтинът и солта. Разбърква се добре с пасатор до хомогенна смес.

Разядката се сипва в купа, поръсена с черен пипер, магданоз и резенчета домати.

Продукти: 1 кг патладжани, 150 г сирене, 2 сухара, 4 скилидки чесън, 50 мл зехтин , сол и черен пипер, резени домати, магданоз

Разядка с патладжан
1809

Последни материали
Виж
Само през 2020 година
Щетите за фермерите в САЩ от природните стихии надхвърлят 3 милиарда долара
В количествено изражение резултатът е втори в историята
Приходите от износа на свинско от Бразилия счупиха рекорда през юни
Благодарение на изключително високите добиви
Румъния може да прибере рекордна реколта от пшеница
За последните 10 дни
ДФЗ преведе поредните близо 10 милиона лева на 24 бенефициенти по ПРСР
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 20-23 юли 2021 година
И търговците на царевица и слънчоглед на борсата явно са във ваканция
Идея на служебния кабинет
След 30 години отпор правят взаимоспомагателен фонд за лозаро-винарския сектор
Свързани материали
Виж
Защо и кога е необходимо ръчно опрашване на растенията?
Патладжани по гръцки
Панирани патладжани с плънка
Практика
Основни проблеми при отглеждане на разсад за патладжан
Не замразявайте патладжаните
Леща чорба с патладжан
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам