Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.06.2021 г.

Ордьовър от гъши дроб

Ордьовър от гъши дроб

Почистваме дробчетата от ципата, нарязваме ги на ситно и ги смесваме с каймата. Подправяме със сол и черен пипер и магданоз. Филийки от хлебчето намазваме с масло, слагаме пловин сантиметров слой от сместа и покриваме с втора филийка. Потапяме в разбити яйца и пържим в сгорещено олио до сгъстяване.

Продукти: гъши дробчета, свинска кайма, сол, черен пипер, ситно нарязан магданоз, разбити яйца, олио за пържене, френско хлебче или франзела, масло.

Ордьовър от гъши дроб
17488
 

Последни материали
Виж
Засегнати са над 400 растителни вида в Атика
В Гърция за пръв път откриха източна плодова муха
Механизъм за гражданска защита на ЕС
ЕК мобилизира два хеликоптера от Чехия за борба с пожарите в България
Засетите площи с царевица и слънчоглед нарастват на годишна база
В Сърбия очакват по-слаби реколти от пшеница, малини и череши
Изоставаме и по отношение на предупреждението за горещи вълни
Френските фермери не работят на открито при 35 градуса горещини, българските – при 39 градуса
Приходи от данъци върху околната среда в Европейския съюз
ФАО: От 10 до 30 процента ще намалее рибата в Световния океан
Свързани материали
Виж
Хуманно отглеждане
Гъшият дроб от птици без принудително гушене е с тройна цена
Производителите се надяват така да отстранят етичните проблеми с гушенето
Във Франция създадоха гъши дроб от епруветка
Заради ръста на разходите за фуражи
Производителите на гъши дроб във Франция вдигат цените
Сериозен пробив
България ще изнася птиче месо и гъши дроб за Япония, готвят процедури за експорт и на свинско
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини