Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.04.2021 г.

Леща с гъби

Леща с гъби

Нарязваме гъбите на малки парченца, смесваме с почистената и измита леща, прибавяме всички останали продукти, без лимона, патладжаните и маргарина. Сипваме 3 л вода, похлупваме тенджерата с капак и оставяме да ври до пълното омекване на гъбите и лещата. Преди сервирането задушаваме в мазнината обелените и нарязани на кръгчета патладжани. Заливаме със сока от лимон и ги нареждаме на дъното на супени чинии. Върху тях изливаме готовата супа.

Продукти: 2 ч. ч. леща, 300 г гъби, 3 глави кромид лук, 3 домата, ½ лимон, 2 патладжана, бучка маргарин, 4-5 зърна бахар, 4-5 зърна черен пипер, сол на вкус.

Леща с гъби
4420

Последни материали
Виж
Ограничителните мерки подкопават авторитета на водещия износител
Митото срина със 75 на сто износа на пшеница от Русия през април
Предстоят ли нови скандали с орязване на плащания и чистка във ведомството
Христо Бозуков отново е служебен земеделски министър
След рекорден сезон и с надеждата за следващ още по-добър
Турция наваксва част от изоставането в износа на лешници
Становище на Комисията за финансов надзор във връзка с получени медийни запитвания по отношение на публичното дружество „Градус“ АД
В очакване
Днес ще бъде обявен министърът на земеделието от служебния кабинет
Колко ракетни площадки действат и кои общини покриват
Гръмотевична опасност за полетата - между 13 и 17 май
Свързани материали
Виж
Леща чорба с патладжан
Водната леща високодобивен източник на протеини
Разработват технология за отглеждане на водна леща в хидропонни системи
Бобовите култури наторяват градината
Леща плакия
Добре вирее на чернозем, канелени и сиви горски почви
Лещата може да спи под снежен юрган
Добре вирее на чернозем, канелени и сиви горски почви
Лещата може да спи под снега
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам