Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.03.2021 г.

Панирани патладжани с плънка

Панирани патладжани с плънка

Обелваме патладжаните, така че да се запази дръжката им, посоляваме и ги оставяме да престоят  30 мин. Изстискваме ги и пържим до омекване в половината от олиото. В същата мазнина задушаваме ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, прибавяме натрошеното сирене, 2 разбити яйца сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз. Разрязваме патладжаните по дължина на две /без да разделяме половинките/, издълбаваме ги и пълним с приготвената смес. Панираме в останалите разбити яйца и галетата и пържим до златисто оцветяване. 

Продукти за 5 порции: 5 патладжана, 1 ч.ч. олио, 3 глави лук, 200 г сирене, 5-6 яйца, 5.л. галета, черен пипер, магданоз, сол.

Панирани патладжани с плънка
17040
 

Последни материали
Виж
Пазарът на земята е пред парализа заради срива на фермерските доходи
След среща в министерството
Йордан Кръстанов, БАПОП: Искаме помощ от МЗХ да складираме по-евтин летен газ в Чирен
Анализатори разглеждат 2 варианта за развитието на пазара до края на юни
Цените за износ на царевица от Украйна се понижават след активен ръст
Цената на търга в Сирия падна до 260 долара за тон
Българската хлебна пшеница отново спечели търга в Йордания
Износът на Турция за България се е увеличил с 21,85 % през 2024 г.
Цените на жилищата се увеличават най-бързо в Русе
Свързани материали
Виж
Китай е основен производител с близо две трети от количествата
Реколтата от патладжани в света подобри рекорда
Влияние на светлината върху покълването на семената
Класическо кьопоолу
Туршия от патладжани със зеле
Консерва патладжани по балкански
За зимата
Мариновани пържени пиперки и патладжани
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини