Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.03.2021 г.

Панирани патладжани с плънка

Панирани патладжани с плънка

Обелваме патладжаните, така че да се запази дръжката им, посоляваме и ги оставяме да престоят  30 мин. Изстискваме ги и пържим до омекване в половината от олиото. В същата мазнина задушаваме ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, прибавяме натрошеното сирене, 2 разбити яйца сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз. Разрязваме патладжаните по дължина на две /без да разделяме половинките/, издълбаваме ги и пълним с приготвената смес. Панираме в останалите разбити яйца и галетата и пържим до златисто оцветяване. 

Продукти за 5 порции: 5 патладжана, 1 ч.ч. олио, 3 глави лук, 200 г сирене, 5-6 яйца, 5.л. галета, черен пипер, магданоз, сол.

Панирани патладжани с плънка
16587
 

Последни материали
Виж
След срещата с финансовия министър
Вторите 125 млн. лв. от украинската помощ вероятно ще се преведат до края на октомври
ДФЗ преведе на стопаните 190 млн. лева от втория транш по украинската помощ
Асоциация
Сериозно българско участие в модерно изложение на биохрани в Стокхолм
Смесена туршия с краставички
Румънските фермери получават безвъзмезно по 393 лева на хектар за сушата
Илия Проданов
След срещата с финансовия министър ще се реши дали ще има протести
Свързани материали
Виж
Консерва патладжани по балкански
За зимата
Мариновани пържени пиперки и патладжани
Туршия от патладжани
Грузинска туршия
Методи за комплексен предзимен контрол на колорадския бръмбар
Патладжани с чесън и лук
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини