Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.03.2021 г.

Панирани патладжани с плънка

Панирани патладжани с плънка

Обелваме патладжаните, така че да се запази дръжката им, посоляваме и ги оставяме да престоят  30 мин. Изстискваме ги и пържим до омекване в половината от олиото. В същата мазнина задушаваме ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, прибавяме натрошеното сирене, 2 разбити яйца сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз. Разрязваме патладжаните по дължина на две /без да разделяме половинките/, издълбаваме ги и пълним с приготвената смес. Панираме в останалите разбити яйца и галетата и пържим до златисто оцветяване. 

Продукти за 5 порции: 5 патладжана, 1 ч.ч. олио, 3 глави лук, 200 г сирене, 5-6 яйца, 5.л. галета, черен пипер, магданоз, сол.

Панирани патладжани с плънка
8283

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Вариант за събуждане на стокообмена с агростоки със Саудитска Арабия
Помощта с предимство ще бъде за стартиращи фирми
Министър Петков обяви попълнението в управата на банката за развитие
Планира се изграждането на комплекс от турски силоз и мелници в южна Русия
Турските мелничари поеха като Мохамед към планината от руска пшеница
Актуален доклад на Европейската комисия
За осем години по темпове на иновациите България пълзи бавно
Загубите само от последното четириседмично отлагане са 3 милиарда паунда
Ресторантьори плашат британския премиер със съд при ново удължаване на ограниченията
Фонд „Земеделие”
И дребните земеделски стопани получиха 3,2 млн. лева от Кампания 2020
Свързани материали
Виж
Защо и кога е необходимо ръчно опрашване на растенията?
Патладжани по гръцки
Практика
Основни проблеми при отглеждане на разсад за патладжан
Не замразявайте патладжаните
Леща чорба с патладжан
Вирус напада домати, пипер и патладжан
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам