Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.05.2020 г.

Ароматна дроб сарма

Ароматна дроб сарма

Сваряваме пилето в 3,5 л вода, почистваме го от костите и кожата и нарязваме на ситно. В 4 с.л. олио запържваме ситно нарязания лук, прибавяме ориз, който трябва да е в съотношение 1 : 3,5 литра, добавяме нарязаното пилешко месо и задушаваме всичко, като отначало наливаме малко от бульона, после изсипваме сместа в тава и наливаме още бульон. Печем ястието до готовност, заливаме го с разбитите яйца с киселото мляко и допичаме до зачервяване на дроб сармата. Сервираме я с кисело мляко.

Продукти: 1 пиле, ориз, олио, 1 глава лук, джоджен, 3 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен пипер.

Ароматна дроб сарма
16493
 

Последни материали
Виж
Равнопоставеност и пълно сближаване на директните плащания отново поискаха България и 6 държави-членки на ЕС
Словашка фермерка получи 18 месеца затвор за измама с лозя и овошки
Срокът за изплащане на средствата е 25 ноември 2024 г.
От 24 октомври се кандидатства за подпомагане заради щети от пожарите през 2024 г.
Домашна майонеза
ЕС инвестира над 380 милиона евро в 133 нови проекта в подкрепа на екологичния преход в Европа
Местното производство в основните вносители е достатъчно
Обилната реколта свали цените на испанския кромид в Европа
Свързани материали
Виж
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Rabobank с умерено оптимистична прогноза за световната птицевъдна индустрия
Ароматна дроб сарма
Замразени пилета се внасят като бутчета, излизат от транжорните като родни разфасовки
Румънски и украински яйца се продават препакетирани като български
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини