Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.05.2020 г.

Ароматна дроб сарма

Ароматна дроб сарма

Сваряваме пилето в 3,5 л вода, почистваме го от костите и кожата и нарязваме на ситно. В 4 с.л. олио запържваме ситно нарязания лук, прибавяме ориз, който трябва да е в съотношение 1 : 3,5 литра, добавяме нарязаното пилешко месо и задушаваме всичко, като отначало наливаме малко от бульона, после изсипваме сместа в тава и наливаме още бульон. Печем ястието до готовност, заливаме го с разбитите яйца с киселото мляко и допичаме до зачервяване на дроб сармата. Сервираме я с кисело мляко.

Продукти: 1 пиле, ориз, олио, 1 глава лук, джоджен, 3 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен пипер.

Ароматна дроб сарма
1036

Последни материали
Виж
Признаци
Как да разпознаем сорта на лозата
Решения на Министерския съвет
Бизнесът може да кандидатства за компенсации за запазване на заетостта до 30 юни
С девет лева повече
От 1 юли социалната пенсия за старост става 141,63 лв.
Закон за експортното застраховане
Списъкът на държавите с пазарен риск се променя заради коронавируса
Редовен отчет
На 26 май са изстреляни още 139 ракети срещу градушки
И при трите вида договора сезонните работници не губят социални и осигурителни права
До 31 октомври земеделците ще наемат безработни с тримесечни трудови договори
Свързани материали
Виж
Местните производители обаче са пренебрегнати за сметка на вноса
Търсенето на яйца и птиче месо във Великобритания расте от началото на карантината
БАБХ
Каналите за внос на полски пилета със салмонела си вървят
Недостигът на валута спира вноса на зърно
Иранските птицевъди избиват пиленцата си заради поскъпването на фуража
БАБХ
Вносът на полско птиче месо със салмонела не спира
Гювеч с пиле
България получи одобрение за износ на пилешко за Аржентина
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам