Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Ароматна дроб сарма

Синор.БГ / 12.05.2020 г.
Ароматна дроб сарма

Сваряваме пилето в 3,5 л вода, почистваме го от костите и кожата и нарязваме на ситно. В 4 с.л. олио запържваме ситно нарязания лук, прибавяме ориз, който трябва да е в съотношение 1 : 3,5 литра, добавяме нарязаното пилешко месо и задушаваме всичко, като отначало наливаме малко от бульона, после изсипваме сместа в тава и наливаме още бульон. Печем ястието до готовност, заливаме го с разбитите яйца с киселото мляко и допичаме до зачервяване на дроб сармата. Сервираме я с кисело мляко.

Продукти: 1 пиле, ориз, олио, 1 глава лук, джоджен, 3 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен пипер.

Ароматна дроб сарма
17188
 

Последни материали
Виж
Влагата забави сеялките
Сеитбата на пшеница е с 67% назад, на рапица с 32% напред
Зърното леко поскъпна спрямо последния търг в Тунис
Родната пшеница пак е сред вероятните победители на търга в Алжир
Законодателство
Министър Иванов: Призовавам депутатите да отхвърлят „таксата водомер“ в Закона за ВиК
Интерактивна карта ще помогне за граждански контрол
Публичен електронен регистър за сечищата, дървесината и билетите предлагат депутати
Декларация
НАЗ се готви за протести след двуседмичното мълчание на властта
НАП улеснява подаването на нулеви ДДС декларации
Свързани материали
Виж
Пиле по мексикански
Пълнено пиле с кайма
Преходно ще продължат до края на тази година
Квотите на Украйна за внос на селскостопански продукти в ЕС падат от 2026 г.
Курбан чорба от пиле
Месец преди изтичането на срока на действие на преференциите за Украйна
Осем асоциации на европейските фермери и производители искат ограничаване на вноса от Украйна
Средни цени на тон за 5-те най-големи земеделски експортни продукта на Украйна
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини