Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Ароматна дроб сарма

Синор.БГ / 12.05.2020 г.
Ароматна дроб сарма

Сваряваме пилето в 3,5 л вода, почистваме го от костите и кожата и нарязваме на ситно. В 4 с.л. олио запържваме ситно нарязания лук, прибавяме ориз, който трябва да е в съотношение 1 : 3,5 литра, добавяме нарязаното пилешко месо и задушаваме всичко, като отначало наливаме малко от бульона, после изсипваме сместа в тава и наливаме още бульон. Печем ястието до готовност, заливаме го с разбитите яйца с киселото мляко и допичаме до зачервяване на дроб сармата. Сервираме я с кисело мляко.

Продукти: 1 пиле, ориз, олио, 1 глава лук, джоджен, 3 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен пипер.

Ароматна дроб сарма
17224
 

Последни материали
Виж
Страницата на парка
От 2 декември започва общественото обсъждане на бъдещото управление на парк „Витоша“
Отличените
Златните медалисти на МЕСОМАНИЯ 2025
Като през 2024 г.
Ставката по преходната помощ за овце и кози-майки е 41,07 лв.
Agritechnica 2025
Kubota представя ROBOTTI - автономно решение за ефективно зеленчукопроизводство и редови култури
Натрупаните запаси в част от преработвателите пък свива търсенето
По-евтиното сурово масло натисна цените и на слънчогледа в Украйна
Работна среща
Заради сложните екосхеми Сметната палата ще предложи допълнителна подкрепа
Свързани материали
Виж
Спасени са 80 000 яйца и 2 сгради, няма пострадали хора
Пожар в люпилня за пилета край сливенско село унищожи 2 помещения
Пиле по мексикански
Пълнено пиле с кайма
Преходно ще продължат до края на тази година
Квотите на Украйна за внос на селскостопански продукти в ЕС падат от 2026 г.
Курбан чорба от пиле
Месец преди изтичането на срока на действие на преференциите за Украйна
Осем асоциации на европейските фермери и производители искат ограничаване на вноса от Украйна
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини