Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.04.2020 г.

Пълнени чушки по шуменски

Пълнени чушки по шуменски

Почистваме чушките от семето и леко ги посоляваме отвътре. Разбъркваме каймата, ориза, ситно нарязаните лук и домати, магданоза, пипера, солта и разтопеното масло. Прибавяме малко вода и разбъркваме отново. Със сместа пълним чушките и ги нареждаме в тенджера за варене. Заливаме чушките до половината с вода и ги оставяме на тих огън около 1 час.

Продукти: 1 кг чушки, 750 г кайма, 60 г ориз, 1-2 малки глави лук, 4 домата, 2 с. л. ситно нарязан магданоз, 100 г масло, черен пипер, сол.

Пълнени чушки по шуменски
14347
 

Последни материали
Виж
Спрямо споразумението за свободна търговия от 2016 г. обаче квотите растат
ЕС реално ще внася по-малко пшеница, ечемик и захар от Украйна
Сушата обаче влошава състоянието на царевица точно преди опрашването
Жътвата на пшеницата и ечемика във Франция върви изпреварващо
Окрупняването в сектора продължава през последните 10 години
Поголовието от свине и говеда в Германия спада заедно с броя на фермите
Ниските цени правят производството му нерентабилно
Сушата унищожи и тазгодишната реколта български боб, вносът е 90 на сто
Доклад на Синор.БГ
Законопроектът за агрохранителната верига е като Ферари без двигател. Няма да запали!
Изгорели са 7 от общо 122 декара с пшеница в блока
Разследват пожар в житен блок край монтанско село за умишлен палеж
Свързани материали
Виж
Грижи през лятото
Поява на пукнатини по чушките – причини и решение
Основни правила за засаждане на пипера на открито
Пълнени пиперки с извара
Каква е разликата между червения, жълтия и зеления пипер
Пълнени чушки с боб и орехи
Печени люти чушки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини