Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Чорба от праз и сирене

Синор.БГ / 25.02.2020 г.
Чорба от праз и сирене

Сипваме брашното в разтопеното масло и запържваме на тих огън до златисто. Разреждаме запръжката с гореща подсолена вода и кипваме на огъня. Прибавяме ситно нарязания праз и варим, докато омекне. Накрая прибавяме сиренето, нарязано на малки кубчета, и отстраняваме от огъня. Застройваме готовата чорба с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Продукти: 2 стръка праз, 60 г краве масло, 3 жълтъка, 1 к.ч. брашно, 100 г сирене, сол.

Чорба от праз и сирене
12879
 

Последни материали
Виж
ФАО: Световното производство на зърно ще достигне рекордни 2,99 милиарда тона през 2025 г.
Започна националната информационна кампания „Призвание: БиоЛогичен!“
Дори тройният ръст на доставките от Молдова не успява да го компенсира
Свитото предлгане от Украйна натиска вноса на рапица в ЕС
За поне 3000 селскостопански машини, сглобявани в Агромашхолдинг KZ
John Deere подписа споразумение с Казахстан за 2,5 милиарда долара
По-скъпо от предишния внос преди 6 месеца и по-евтино от търга в Йордания
Тунис закупи 75 000 тона фуражен ечемик на международен търг
Данни на Евростат
Стойността на селскостопанската продукция в ЕС е намаляла с 0,9% през 2024 г.
Свързани материали
Виж
Бобена чорба с пушени свински ребра
Чорба от агнешки дреболии
Чорба от агнешки бял дроб и сърца
Курбан чорба от пиле
Боб чорба с киселец
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини