Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.02.2020 г.

Чорба от праз и сирене

Чорба от праз и сирене

Сипваме брашното в разтопеното масло и запържваме на тих огън до златисто. Разреждаме запръжката с гореща подсолена вода и кипваме на огъня. Прибавяме ситно нарязания праз и варим, докато омекне. Накрая прибавяме сиренето, нарязано на малки кубчета, и отстраняваме от огъня. Застройваме готовата чорба с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Продукти: 2 стръка праз, 60 г краве масло, 3 жълтъка, 1 к.ч. брашно, 100 г сирене, сол.

Чорба от праз и сирене
5396

Последни материали
Виж
Зеленчукопроизводители, оставени без вода, са пред фалит
Карфиолът за туршията се сади сега
Потребителите в ЕС оцениха трайността им в сравнение с останалите ягодови култури
Коронавирусът вдигна продажбите на боровинки в Нидерландия с 90 на сто
Свръхпредлагането на пазара натиска цените
Затварянето на завода на Тьонис блокира продажбите на свине в Германия
Малкото уловена в тях риба е върната във водата
Иззети са 120 метра бракониерски мрежи при проверки по Дунав край Русе
Фермерите ще бъдат подпомогнати да реализират своята продукция
Отварят до седмица приема по подмярката за късите вериги за доставки и местните пазари
Свързани материали
Виж
Никулденска чорба “По манастирски”
Шарена чорба
Чорба от патладжани
Чорба от бакла и зелен чесън
Селска лучена чорба
Агнешка чорба със спанак
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам