Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Чорба от праз и сирене

Синор.БГ / 25.02.2020 г.
Чорба от праз и сирене

Сипваме брашното в разтопеното масло и запържваме на тих огън до златисто. Разреждаме запръжката с гореща подсолена вода и кипваме на огъня. Прибавяме ситно нарязания праз и варим, докато омекне. Накрая прибавяме сиренето, нарязано на малки кубчета, и отстраняваме от огъня. Застройваме готовата чорба с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Продукти: 2 стръка праз, 60 г краве масло, 3 жълтъка, 1 к.ч. брашно, 100 г сирене, сол.

Чорба от праз и сирене
12814
 

Последни материали
Виж
Закупени са и над 600 000 тона пшеница от Черноморския регион и Франция
България е сред доставчиците на над 74 000 тона растителни масла за Египет
Напоителни системи ЕАД вдига капитала
Язовир Чаталка и още три недовършени обекта ще бъдат възстановени за напояване
Заседанието е на 22 септември
Земеделските министри в ЕС обсъждат спорната ОСП 2028-2034 г.
Втора част за плащанията в миналогодишната кампания
Едва 69 млн. лв. са преведени за плодове и зеленчуци през 2024 г.
Димитър Чолаков и приемствеността в семейния агробизнес
Първа част от справката на ДФЗ
Агросекторът получи близо 2 милиарда лева по директните плащания през 2024 г.
Свързани материали
Виж
Курбан чорба от пиле
Боб чорба с киселец
Чорба от зелев сок с кюфтенца
На 29 август в МФ има среща с бранша по наредба H-5
Чорбаджийски: Заради сушата гроздето олеква, а цените скочиха с 25 процента
Супа от фасул и коприва
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини