Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Чорба от праз и сирене

Синор.БГ / 25.02.2020 г.
Чорба от праз и сирене

Сипваме брашното в разтопеното масло и запържваме на тих огън до златисто. Разреждаме запръжката с гореща подсолена вода и кипваме на огъня. Прибавяме ситно нарязания праз и варим, докато омекне. Накрая прибавяме сиренето, нарязано на малки кубчета, и отстраняваме от огъня. Застройваме готовата чорба с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Продукти: 2 стръка праз, 60 г краве масло, 3 жълтъка, 1 к.ч. брашно, 100 г сирене, сол.

Чорба от праз и сирене
12999
 

Последни материали
Виж
Гласуване
Народното събрание прие на първо четене удължения бюджет
МЗХ предоставя 25 млн. евро
Взаимоспомагателният фонд стартира от 2026 г. с удръжки от 1,5% от директните субсидии
Статистика за периода 2016-2025 г.
За десет години горите увеличават площта си за сметка на пасищата
Актуален доклад
Прогнози на ЕК до 2035 г.: Цените на зърнените култури ще растат годишно с 1,7 на сто
Цената на декар е 2,8 млн. лева
Парламентът не иска да знае защо АЕЦ Козлодуй е платил за 68 дка ливади 100 млн. евро
На първо четене
Парламентът гласува работници без средно образование да могат да третират с пестициди
Свързани материали
Виж
Бобена чорба с пушени свински ребра
Чорба от агнешки дреболии
Чорба от агнешки бял дроб и сърца
Курбан чорба от пиле
Боб чорба с киселец
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини