Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.02.2020 г.

Чорба от праз и сирене

Чорба от праз и сирене

Сипваме брашното в разтопеното масло и запържваме на тих огън до златисто. Разреждаме запръжката с гореща подсолена вода и кипваме на огъня. Прибавяме ситно нарязания праз и варим, докато омекне. Накрая прибавяме сиренето, нарязано на малки кубчета, и отстраняваме от огъня. Застройваме готовата чорба с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Продукти: 2 стръка праз, 60 г краве масло, 3 жълтъка, 1 к.ч. брашно, 100 г сирене, сол.

Чорба от праз и сирене
3438

Последни материали
Виж
Чрез понижаване на основата за изчисляването му
Митото върху вноса на олио в Турция пада до 288 долара на тон
Отговорът на министерството
Сред фермерите зрее напрежение по повод Кампания 2020
Предстоящо
Европейският парламент ще заседава извънредно на 16 и 17 април
Зелен гювеч по сръбски
Препарати за РЗ
Неприятели по зеленчуците през април и подходящи препарати срещу тях
По график
До 3 юли ще върви приемът по две процедури от мярката за напояване
Свързани материали
Виж
Никулденска чорба “По манастирски”
Шарена чорба
Чорба от патладжани
Чорба от бакла и зелен чесън
Селска лучена чорба
Агнешка чорба със спанак
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам