Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Чорба от праз и сирене

Синор.БГ / 25.02.2020 г.
Чорба от праз и сирене

Сипваме брашното в разтопеното масло и запържваме на тих огън до златисто. Разреждаме запръжката с гореща подсолена вода и кипваме на огъня. Прибавяме ситно нарязания праз и варим, докато омекне. Накрая прибавяме сиренето, нарязано на малки кубчета, и отстраняваме от огъня. Застройваме готовата чорба с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Продукти: 2 стръка праз, 60 г краве масло, 3 жълтъка, 1 к.ч. брашно, 100 г сирене, сол.

Чорба от праз и сирене
12907
 

Последни материали
Виж
Рапичният скритохоботник обаче е по-разпространен от миналата година
Фермерите в Германия разшириха засетите площи с есенна рапица
Близо 5000 фермери са подали заявления за почти 300 000 декара
Обещават изплащане на основното подпомагане за измръзванията до края на месеца
Изясняват се причините за поява на огъня и размерът на щетите
Пожар в доспатско село унищожи 4 кубика дърва и земеделски инвентар
В ден с групов лов на дива свиня на местната дружина в района
Откриха 2 трупа на сърни в багажника на колата на ловец в Монтанско
С над 150-процентов ръст на фермерите и площите в сектора за година
Област Шумен показва отлични резултати в биологичното производство
Продължава предлагане на стара пшеница и търсене на фуражна
Седмичен обзор на Софийска стокова борса
Свързани материали
Виж
Бобена чорба с пушени свински ребра
Чорба от агнешки дреболии
Чорба от агнешки бял дроб и сърца
Курбан чорба от пиле
Боб чорба с киселец
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини