Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.01.2020 г.

Спагети с кайма и зрял боб

Спагети с кайма и зрял боб

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещения зехтин. Щом стане златист, прибавяме каймата и пържим още 5-6 мин на силен огън, като разрохваме с лъжица (доброто разрохкване изисква усилие). Прибавяме нарязаните на ивички пиперки и ситно нарязаната люта чушка. Захлупваме и задушаваме 5 мин на умерен огън. После прибавяме сварения и отцеден фасул, доматеното пюре, размито с малко вода, червения пипер и подправките. Посоляваме, доливаме малко топла вода, захлупваме и варим 30-40 мин и отцеждаме. Сваряваме спагетите в подсолена вода, отцеждаме и ги прехвърляме в голям съд. Прибавяме приготвения сос и разбъркваме. Поднасяме топли.

Продукти: 500 г спагети, 500 г кайма, 200 г сварен зрял фасул, 1 голяма глава лук, 4 скилидки чесън, 1 зелена пиперка, 1 червена пиперка, 1 люта чушка, 4 с.л. зехтин, 3 с.л. доматено пюре, 1 ч.л. лют червен пипер, 1 ч.л. сушен риган, 1 ч.л. смлян кимион, 1 дафинов лист, сол.

Спагети с кайма и зрял боб
7916

Последни материали
Виж
Председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен
ЕК ще освободи държавите-членки от съфинансиране на европодпомагането
Заради опасни условия на труд
Коронавирусът накара чиновници в САЩ да искат увеличение на заплатите
Чрез понижаване на основата за изчисляването му
Митото върху вноса на олио в Турция пада до 288 долара на тон
Отговорът на министерството
Сред фермерите зрее напрежение по повод Кампания 2020
Предстоящо
Европейският парламент ще заседава извънредно на 16 и 17 април
Зелен гювеч по сръбски
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам