Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.12.2019 г.

Лимоново пилешко

Лимоново пилешко

Изпържваме филето в олиото. Скилидките чесън разполовяваме. Нарязваме 1 лимон на резени, от останалите изцеждаме сока. Чесъна и парчетата лимон нареждаме около месото, самото филе поливаме с лимоновия сок, меда и виното. Задушаваме да къкри с капак на среден огън 15 мин. Поднасяме с варен ориз.

Продукти: 500 г пилешко филе без кожата, 2 ч.л. олио, 3 лимона, 5 скилидки чесън, половин чаша бяло вино, 1 с.л. мед, сол.

Лимоново пилешко
9503

Последни материали
Виж
Климатични промени
Юли се превърна в поредния рекорден горещ месец
Средните цени по веригата на предлагане на агнешко месо за страната
Болести и неприятели по сливи и нектарини през август
Неприятели по зеленчуците през август
Цените на яйца на дребно и едро в страната
ИАГ призовава всички ловци към стриктно спазване на противопожарните правила в горските територии
Започват масови проверки по време на ловните излети
Свързани материали
Виж
Презапасяването през март отчита свръппотребление на пилешко и свинско месо
Затварянето на заведенията и намалелият износ наводниха пазара
Цената на пилешкото в ЕС е на 5-годишен минимум
Местните производители обаче са пренебрегнати за сметка на вноса
Търсенето на яйца и птиче месо във Великобритания расте от началото на карантината
БАБХ
Каналите за внос на полски пилета със салмонела си вървят
Недостигът на валута спира вноса на зърно
Иранските птицевъди избиват пиленцата си заради поскъпването на фуража
Ароматна дроб сарма
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам