Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.11.2019 г.

Пилешки кюфтенца

Пилешки кюфтенца

Смесваме овесените ядки с водата и яйцето. Добавяме подправките, смачкания чесън, смляното в месомелачката заедно с лука месо и изварата. Оформяме кюфтенца. Поставяме ги в покрита с хартия за печене тавичка и печем 20 мин във фурната, загрята на 200 градуса. Поднасяме с варени картофи.

Продукти: 1 яйце, 4 с.л. вода, ½ ч.ч. овесени ядки, по 1 ч.л. червен пипер, индийско орехче, черен пипер, сол, 50 г обезмаслена извара, 1 глава лук, 2-3 скилидки чесън, 400 г пилешко филе, 8 средни картофа.

Пилешки кюфтенца
6142

Последни материали
Виж
За местните производители причината е в коронавируса, а не в излизането от общността
Спадът на продажбите в ЕС сви рязко износа на храни и напитки от Великобритания
По света 39 държави вече са наложили вето
Петиция до премиера за пълна забрана на глифозата
Предстоящо
Консултативният съвет по зърното ще се проведе на 29 май
Студовете поразиха овошките и в Испания, Гърция и Франция
Реколтата от праскови в Италия се очертава минимална за четвърт век
Християнски празници
Спасовден е, честит празник на хлебарите!
Фонд „Земеделие”
Утре изтича срокът за застраховане на лозята
Свързани материали
Виж
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Арменски панирани кюфтета
Кюфтенца по овчарски
Арабско кюфте
Гръцки кюфтета с бадеми
Владишки кюфтета
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам