Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.09.2019 г.

Млечна супа с пиле и вино

Млечна супа с пиле и вино

Заливаме месото, лука, морковите и целината със студена вода, посоляваме и варим на умерен огън. Щом водата заври, наливаме виното и продължаваме да варим, докато се свари месото. После го обезкостяваме, нарязваме го на малки парченца и го запържваме леко в сгорещеното масло. Претриваме сварените зеленчуци през цедка, прибавяме млякото и брашното, разбъркваме и връщаме сместа в супата заедно със запърженото месо. Подправяме с розмарин и възвираме на огъня. Накрая поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Продукти за 4 порции: 400 г пилешко месо, 2 ч.ч. прясно 1 к.ч. бяло вино, 2 моркова, 1 с.л. типово брашно, 1 глава лук, половин глава целина, 40 г краве масло, 1 щипка розмарин, магданоз, черен пипер, сол.

 

Млечна супа с пиле и вино
8748

Последни материали
Виж
Картофена яхния с ориз
В условия на криза
Кабинетът заложи 3,5 млрд. лв. дефицит в актуализирания бюджет
Съвети към градинаря
Време е за подхранване на зимния чесън
Турция бърза да напазарува пшеница
ДФЗ отпуска 7,2 млн. лева за развъдна дейност и селекция на животните
До 15 май се удължава срокът за отчитане на документи за зимните пръскания
Свързани материали
Виж
България получи одобрение за износ на пилешко за Аржентина
БАБХ
Партидите със салмонелозно пилешко месо от Полша продължават да влизат в страната
Пиле с кисело зеле
Щамът на бактерията не е опасен за хората и месото не е стигнало до пазара
БАБХ откри салмонела в близо 21 тона внесени от Полша охладени цели пилета
За пръв път от 10 години световното производство на месо изглежда ще намалее
Свинското отстъпва на птичето по продажби в света още през тази година
Лимоново пилешко
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам