Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
04.09.2019 г.

Запържена туршия

За зимата
Запържена туршия

sinor

Продукти: 5 кг червени пиперки, почистени от дръжките и семената, 5 кг патладжани, нарязани на колелца, осолени и отцедени, олио, оцет, аспирин, 2 кг моркови, нарязани на кръгчета, целина с листа, магданоз и чесън.

Запържваме леко чушките и патладжаните и щом ги извадим от олиото, ги потапяме в оцет, в който сме разтворили 5-6 аспирина. Нарязваме ситно моркови, целина, чесън и магданоз, посоляваме ги и пълним с тях чушките. Отделно нарязваме на колелца морковите, на парченца - целината, а чесънът и магданозът - на ситно.

Редим пълните чушки, патладжаните и нарязаните зеленчуци в буркани, като пръскаме редовете с оцета с аспирин. Отгоре наливаме 1-2 пръста олио, затваряме бурканите и ги съхраняваме на хладно място.

Запържена туршия
6614

Последни материали
Виж
Досегашният бе също негово притежание от 2017 година
Новозеландски фермер счупи световния рекорд за добив на пшеница
milkrite|InterPuls ще запази самостоятелността си в рамките на компанията-майка
DeLaval купува британски производител на доилна техника
Заради горещото и сухо време
Експерти понижиха оценката за реколтата от пшеница в Украйна
Общността е свила доставките от трети страни и е увеличила износа
Сърбия е в тройката на вносителите на царевица в ЕС
Полезни съвети
Опасен ли е излишъкът от растителна пепел в почвата
Получилите служебни писма трябва да представят нужната информация в посочения срок
ДФЗ уведомява биопроизводители за пропуски в документите за Кампания 2018
Свързани материали
Виж
Карфиолът за туршията се сади сега
Туршия от карфиол, лукчета и краставички
Кръчмарска туршия
Туршия от пържени патладжани
Пикантни домати
Морковчета с люти чушлета
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам