Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.10.2017 г.

Туршия от рязано кисело зеле с моркови

Туршия от рязано кисело зеле с моркови

Почистваме зелето и го наситняваме.  Настъргваме морковите на едро ренде и ги смесваме със зелето. Посоляваме и намачкваме добре с ръце. Прибавяме и кима. Пълним бурканите плътно, така че да няма достъп на въздух. Отгоре слагаме лозово венче или листа от смокиня. Оставяме го да прекипи 2-3 дни, след което затваряме бурканите и ги прибираме на тъмно и хладно място. 

Продукти:10 кг здраво зеле, 200 г сол, 1 с.л. ким, 2 кг моркови 

Туршия от рязано кисело зеле с моркови
8834

Последни материали
Виж
Промени в нормативната уредба
Само 5 на сто ще бъде помощта за над 500 дка ниви с биозърно и биолавандула
Две години затвор за изпускане на язовир при управление на „Напоителни системи“ - Шумен
Те могат не само да протестират
След размразяването на парите за биофермерите браншът каза „благодаря“!
Свинско месо с домати и картофи
Ако ви се налага можете да преместите старата лоза, но само когато спи
Югозападното държавно предприятие
Близо 300 частни горовладелци искат да продадат имотите си на държавата
Свързани материали
Виж
Туршия от карфиол, лукчета и краставички
Кръчмарска туршия
Туршия от пържени патладжани
Пикантни домати
Морковчета с люти чушлета
Кунинска туршия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам