Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
04.07.2019 г.

Лионска яхния с пилешки крилца

Лионска яхния с пилешки крилца

Всяко крилце нярязваме на три, като отстраняваме най-крайната част на крилцето, а другите две изпържваме в сгорещеното олио. Прибавяме чесъна и маслото и оставяме да поврят 15 минути. След това наливаме бялото вино, подправяме с черен пипер и сол на вкус и доваряваме. В момента на сервиране поръсваме наситнения магданоз.

Продукти: 16 пилешки крилца, 1 ч.ч. бяло вино, 3 скилидки чесън, 4 с.л. нарязан магданоз, 50 г краве масло, олио, сол, черен пипер, олио за пържене.

Лионска яхния с пилешки крилца
1503

Последни материали
Виж
След подадената оставка от Живко Живков като изпълнителен директор
Васил Грудев поема управлението на фонд Земеделие
Как да намалим натрупването на нитрати в зеленчуците
Днес 19 и утре 20 юли ще продължи пръскането срещу комари по поречието на река Дунав
Оптиком пуска безлихвен лизинг за сеялки за слята повърхност - Elvorti
Заради доброто качество изкупните цени на пшеницата минаха прага от 300 лв. за тон
Очертава се драстично увеличение на вноса на рапично семе в ЕС през 2019/20 г.
Свързани материали
Виж
Статистика
Ръст в цените на пилешкото месо през юни, но срив при яйцата
Заради активния износ
Пилешкото в Турция поскъпна с 50 на сто за три месеца
Пилешки дреболии с ориз
Близо две трети от потенциално опасното месо е изнесено в неуточнено направление
Световният лидер в износа на пилешко изтегля стотици тонове заради салмонела
Пиле с зеленчуци на фурна
Кюфтета от пилешко месо с праз
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам