Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
04.07.2019 г.

Лионска яхния с пилешки крилца

Лионска яхния с пилешки крилца

Всяко крилце нярязваме на три, като отстраняваме най-крайната част на крилцето, а другите две изпържваме в сгорещеното олио. Прибавяме чесъна и маслото и оставяме да поврят 15 минути. След това наливаме бялото вино, подправяме с черен пипер и сол на вкус и доваряваме. В момента на сервиране поръсваме наситнения магданоз.

Продукти: 16 пилешки крилца, 1 ч.ч. бяло вино, 3 скилидки чесън, 4 с.л. нарязан магданоз, 50 г краве масло, олио, сол, черен пипер, олио за пържене.

Лионска яхния с пилешки крилца
13264
 

Последни материали
Виж
Обсъждат се възможности за подкрепа на физически лица, които не са регистрирани като фермери
160 заявления за обезщетения заради пожарите са подали стопаните в община Свиленград
Преговори по време на суша
Държавници преговарят с Турция за изпускане на вода от българските язовири
На декар трябва да се отпускат по 130 лв. за презасаждане
Градинари и овощари искат помощ заради изгорялата от горещините реколта
БАК подкрепя искането за оставка на зам. министър Георгиева
Костадинов: Социалната условност влиза в сила от 2025 г., а с бранша не е проведена и една среща
Съвети за градинря
Особености при използването на калиеви торове за доматите
Супа от фасул и коприва
Свързани материали
Виж
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Rabobank с умерено оптимистична прогноза за световната птицевъдна индустрия
Ароматна дроб сарма
Замразени пилета се внасят като бутчета, излизат от транжорните като родни разфасовки
Румънски и украински яйца се продават препакетирани като български
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини