Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
04.07.2019 г.

Лионска яхния с пилешки крилца

Лионска яхния с пилешки крилца

Всяко крилце нярязваме на три, като отстраняваме най-крайната част на крилцето, а другите две изпържваме в сгорещеното олио. Прибавяме чесъна и маслото и оставяме да поврят 15 минути. След това наливаме бялото вино, подправяме с черен пипер и сол на вкус и доваряваме. В момента на сервиране поръсваме наситнения магданоз.

Продукти: 16 пилешки крилца, 1 ч.ч. бяло вино, 3 скилидки чесън, 4 с.л. нарязан магданоз, 50 г краве масло, олио, сол, черен пипер, олио за пържене.

Лионска яхния с пилешки крилца
13661
 

Последни материали
Виж
Стокообменът между България и Азербайджан може да се увеличи
До 30 юни ДФЗ ще изплати близо 1 млрд. лв. за Кампания 2024
Първо представяне на проектозакона
Защитни цени за фермерите и регистър за първите изкупвачи – в новия закон за агрохранителната верига
ДФЗ приключи оценката на проекти по подмярка 4.2. „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“
Пикиране на разсада за домати – оптимално време и особености
Сандвичи с език
Свързани материали
Виж
Въвеждаме мита за американски селскостопански продукти
Пиле с картофи
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пиле в гювече
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини