Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.07.2019 г.

Лятна манджа

Лятна манджа

Загряваме олиото в тенджера и запържваме ситно нарязания кромид лук. Добавяме останалите зеленчуци, нарязани на кубчета, като най-накрая слагаме настърганите домати и подправките. Оставяме ястието да ври, докато остане на мазнина. Преди сервиране поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти: 2 патладжана, 2 тиквички, 10 чорбаджийски чушки, 7-8 домата, 4 глави лук, половин връзка магданоз, 100 мл олио, 1 кубче зеленчуков бульон, млян черен пипер, сол на вкус.

Лятна манджа
11439
 

Последни материали
Виж
338 животновъди получиха за пасторализъм над 4,2 млн. лв.
По време на годишната конференция на EUSTAFOR в Полша
Ръководителите на държавните гори в Европа обмениха опит в стопанисването на горите
В очакване на отговор
Биофермерите искат среща с министър Тахов – заместиците му не решават проблема им
Предвидени са 2 срока на доставка между 20 юли и 31 август
Египет провежда търг за внос на 40 000 тона растителни масла
Йордания най-накрая се прежали да си купи скъпа пшеница, но не българска
Родната пшеница е сред победителите и на търга в Тунис
Председател на Регионалния съюз на фермерите „Дунавско зърно“ – Русе
Милен Коев: Ако искаме да оцелеем, за мен бъдещето е в сдружаването
Свързани материали
Виж
Гълъби по манастирски
Пълнени тиквички
Ароматна дроб сарма
Зрял фасул с праз и моркови
Спагети, печени с праз и чушки
Патладжани с чесън и лук
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини