Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.07.2019 г.

Лятна манджа

Лятна манджа

Загряваме олиото в тенджера и запържваме ситно нарязания кромид лук. Добавяме останалите зеленчуци, нарязани на кубчета, като най-накрая слагаме настърганите домати и подправките. Оставяме ястието да ври, докато остане на мазнина. Преди сервиране поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти: 2 патладжана, 2 тиквички, 10 чорбаджийски чушки, 7-8 домата, 4 глави лук, половин връзка магданоз, 100 мл олио, 1 кубче зеленчуков бульон, млян черен пипер, сол на вкус.

Лятна манджа
13265
 

Последни материали
Виж
ЦНСОССКСЦИЕ ще продължи да постига високи резултати в рамките на многостранния формат 14+1
Изравнителят при „Асеница“ не работи
Засега „Напоителни системи“ доставя вода на земеделците в Пловдивска област. Не така беше преди година
Гергана Кабаиванова от Фондация Пендара
Нормативите за занаятчийските храни са на трупчета, браншът обаче не се оплаква
Популациите на всички селскостопански животни в ЕС са намалели
Определена е ставката по еко схемата за биоразнообразието в горски екосистеми за 2024 г.
Изложение Free From Specialty Food & Wine 2025
Родният бизнес се нарежда сред лидерите в здравословните храни
Свързани материали
Виж
Манастирска яхния
Гювеч с ориз и лукчета
Дроб сарма от кайма
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пълнен лук по добруджански
Зрял фасул с праз и маслини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини