Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.07.2019 г.

Лятна манджа

Лятна манджа

Загряваме олиото в тенджера и запържваме ситно нарязания кромид лук. Добавяме останалите зеленчуци, нарязани на кубчета, като най-накрая слагаме настърганите домати и подправките. Оставяме ястието да ври, докато остане на мазнина. Преди сервиране поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти: 2 патладжана, 2 тиквички, 10 чорбаджийски чушки, 7-8 домата, 4 глави лук, половин връзка магданоз, 100 мл олио, 1 кубче зеленчуков бульон, млян черен пипер, сол на вкус.

Лятна манджа
12668
 

Последни материали
Виж
Броени дни остават до откриването на изложението „Природа. Лов. Риболов“ и „Цветна пролет“
Наръчник за кандидатстване – трета част
Животновъдите ще си разпределят над 2,4 милиона лева в Кампания 2025 г.
Последна прогноза от Евростат за животновъдството през 2025
Китай въведе мита за соя и царевица от САЩ
Позиция
Сортовете, които спомагат за опазване на околната среда и климата в България
Евродепутатите ще обсъдят на 13 март визията за агросектора след 2027 г.
Свързани материали
Виж
Гювеч с ориз и лукчета
Дроб сарма от кайма
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пълнен лук по добруджански
Зрял фасул с праз и маслини
Зрял фасул със сланина
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини