Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.07.2019 г.

Лятна манджа

Лятна манджа

Загряваме олиото в тенджера и запържваме ситно нарязания кромид лук. Добавяме останалите зеленчуци, нарязани на кубчета, като най-накрая слагаме настърганите домати и подправките. Оставяме ястието да ври, докато остане на мазнина. Преди сервиране поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти: 2 патладжана, 2 тиквички, 10 чорбаджийски чушки, 7-8 домата, 4 глави лук, половин връзка магданоз, 100 мл олио, 1 кубче зеленчуков бульон, млян черен пипер, сол на вкус.

Лятна манджа
13026
 

Последни материали
Виж
Министерство на иновациите и растежа
Подкрепа от 114 милиона лева за 1 100 сладкари и занаятчии
Анализ
Март 2025 г. е вторият най-топъл месец спрямо 1991–2020 г.
В Страстната седмица
Велики вторник е ден за поучения как да творим блага
Проекти се приемат до 11 юни
Във Враца се провежда бизнес форум за партьорства между България и Сърбия
Влиза в сила забраната за улов на риба и други водни организми през размножителния им период
Ставки
От 15 до 30 април кандидатствате за помощта за хуманно отношение към птиците
Свързани материали
Виж
Гювеч с ориз и лукчета
Дроб сарма от кайма
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пълнен лук по добруджански
Зрял фасул с праз и маслини
Зрял фасул със сланина
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини