Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.07.2019 г.

Лятна манджа

Лятна манджа

Загряваме олиото в тенджера и запържваме ситно нарязания кромид лук. Добавяме останалите зеленчуци, нарязани на кубчета, като най-накрая слагаме настърганите домати и подправките. Оставяме ястието да ври, докато остане на мазнина. Преди сервиране поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти: 2 патладжана, 2 тиквички, 10 чорбаджийски чушки, 7-8 домата, 4 глави лук, половин връзка магданоз, 100 мл олио, 1 кубче зеленчуков бульон, млян черен пипер, сол на вкус.

Лятна манджа
12561
 

Последни материали
Виж
Важно за овощарите!
Просветляване на короната на овощните дървета според правилата
Решения на Министерския съвет
И в отчета на кабинета за 2024 г. пише, че до 2028 г. в България ще се напояват 8 милиона декара
С влизането в сухопътния Шенген
НАП увеличава проверките върху стоките с висок фискален риск в страната и на местата за разтоварване
Нещо като прогноза
Дали напояването ще стане приоритет на фермерските битки, това е въпросът на 2025 година!
Предпазвайки ги от ниските температури и зимните заболявания
Снегът осигури идеални условия за пшеницата в Сърбия
Количествата са равни на 5 дванадесети части от годишната митническа квота
Определени са нови квоти за внос на яйца и захар от Украйна в ЕС до 5 юни
Свързани материали
Виж
Пълнен лук по добруджански
Зрял фасул с праз и маслини
Зрял фасул със сланина
Бамя с домати и чесън
Гълъби по манастирски
Пълнени тиквички
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини