Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.06.2019 г.

Чорба от патладжани

Чорба от патладжани

Обелваме патладжана, нарязваме го на кубчета, посоляваме и оставяме да се отцеди. Нарязваме пиперките и целината на дребно и ги задушаваме заедно с отцедения патладжан, докато омекнат. Прибавяме обелените и настъргани домати, чесъна, червения пипер и сол, заливаме с 6 чаени чаши топла вода и варим 15-20 мин. Преди да отстраним от огъня поръсваме с мащерка и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 1 голям патладжан, 2 пиперки, 1 парче целина, 4 домата, или буркан нарязани домати, 2 скилидки чесън, 7-8 с.л. олио, 1/2 ч.л. червен пипер, магданоз, мащерка, сол.

Чорба от патладжани
934

Последни материали
Виж
Предстоящо
От 2 до 4 юли курс за одитори в областта на храните
Градината и ние
Как да торим за формиране на вкусни и качествени домати
Предложения от бизнеса
Василев: Обвързаната подкрепа да се дава според Картата на зеленчуците в България
Селскостопанска академия
Възстановяват сътрудничеството между българската и руска аграрни науки
Нова подкрепа и за стартиращи производители
ЕК отпуска още 120 милиона евро за пчеларите
Фонд Земеделие
От 3 до 31 юли ще се приемат документи за доилна техника
Свързани материали
Виж
Чорба от бакла и зелен чесън
Селска лучена чорба
Агнешка чорба със спанак
Чорба от свинско месо с домати
Агнешка чорба със спанак
Селска чорба от пиле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам