Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.06.2019 г.

Чорба от патладжани

Чорба от патладжани

Обелваме патладжана, нарязваме го на кубчета, посоляваме и оставяме да се отцеди. Нарязваме пиперките и целината на дребно и ги задушаваме заедно с отцедения патладжан, докато омекнат. Прибавяме обелените и настъргани домати, чесъна, червения пипер и сол, заливаме с 6 чаени чаши топла вода и варим 15-20 мин. Преди да отстраним от огъня поръсваме с мащерка и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 1 голям патладжан, 2 пиперки, 1 парче целина, 4 домата, или буркан нарязани домати, 2 скилидки чесън, 7-8 с.л. олио, 1/2 ч.л. червен пипер, магданоз, мащерка, сол.

Чорба от патладжани
6881

Последни материали
Виж
Заповед на министъра на здравеопазването
Здравните власти дават зелена светлина за работа на полето и за фермерските пазари
Landini 7-160 е машина на месеца на специална цена от Оптиком
Помощта няма да се плаща авансово
Пълният списък на овцефермите, от които кланиците ще купуват агнета за празниците
Практика
Да отгледаме разсад по метода на фитилното поливане
Време е за краставиците - от средата на април почват сеитбите на открито
Обсъждания
Пълна каша с плащането „60 на 40” в земеделието, според фермери
Свързани материали
Виж
Чорба от праз и сирене
Никулденска чорба “По манастирски”
Шарена чорба
Чорба от бакла и зелен чесън
Селска лучена чорба
Агнешка чорба със спанак
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам