Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.11.2018 г.

Юфка по японски

Вкусно разнообразие
Юфка по японски

Сваряваме юфката до омекване, прехвърляме я в гевгир и я обливаме със студена вода. Оставяме я на топло. Накисваме гъбите във вода, за да омекнат и ги разполовяваме. Нарязваме на едро 2 стръка лук. От бульона, соевия сос, портокаловия сок и пилешкото сваряваме супа. Разпределяме юфката в четири гювечета. Във всяко слагаме от лука, гъбите, яйце, заливаме с пилешката супа, захлупваме и готвим, докато омекнат зеленчуците. Преди сервиране наръсваме всяка порция с червен пипер и ситно нарязания останал лук.

Продукти за 4 порции: 200 г юфка, 3 стръка пресен лук, 4 сушени гъби, 250 г пилешко месо, 4 ч.ч. зеленчуков или пилешки бульон, 1/3 ч.ч. соев сос, 1/3 ч.ч. портокалов сок, 2 ч.л. захар, 4 яйца, сол, червен пипер

Юфка по японски
13848
 

Последни материали
Виж
Г-20 прие Пътната карта за устойчиво рибарство и аквакултури на ФАО
Туршия от кисели краставички със синап
Индикативен график
Над 1,6 млрд. лв. ще се отпуснат за подкрепа на млади и нови фермери до края на годината
За 5 години площите нараснали трикратно
Градинарите в Украйна преминават от орехи на лешници
Потърпевши ще бъдат САЩ и Австралия
Водещи вносители в Китай са помолени да спрат покупките на ечемик и сорго
Заради прекалено високите оферти на 7 компании
Йордания пак отмени търга за хлебна пшеница и насрочи нов
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини