Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.07.2018 г.

Вкусна гозба от патладжани

Вкусна гозба от патладжани

Нарязваме месото на малки парченца, измиваме го и го задушаваме в подсолена вода, докато започне да се къса. Обелваме патладжаните и ги нарязваме на кубчета. Осоляваме ги отцеждаме и измиваме. После запържваме до зачервяване. Отново задушаваме месото, заедно с нарязаните на ситно лук, моркови и чушки. Накрая  прибавяме патладжаните, нарязания на филийки чесън и настърганите домати. Подправяме на вкус с черен пипер, магданоз и сол и възваряваме на огъня.

Продукти: 1 кг телешко месо, 5-6 патладжана, 1 глава лук, 2 моркова, 2 зелени чушки, 1 глава чесън, 6 домата, 1 магданоз, черен пипер, сол

Вкусна гозба от патладжани
17315

Последни материали
Виж
Товарен автомобил блъсна два трактора до село Долни Луковит
Учени създадоха биохербицид от плевели, способен да се конкурира със синтетични аналози
Засяваме късните зеленчуци
Мусака с кускус
Билкови настойки и отвари срещу неприятели в градината
Брюксел
На 18 юни ще се проведе последният съвет на ЕС под румънско председателство
Свързани материали
Виж
Чорба от патладжани
Патладжани бюрек
Наденица по френски
Добрият градинар
Прости правила за отличен резултат при разсада за патладжан
Важно за градинаря
Патладжанените капризи
Сега се засяват семената за ранно полско производство на патладжани
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам