Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.07.2018 г.

Вкусна гозба от патладжани

Вкусна гозба от патладжани

Нарязваме месото на малки парченца, измиваме го и го задушаваме в подсолена вода, докато започне да се къса. Обелваме патладжаните и ги нарязваме на кубчета. Осоляваме ги отцеждаме и измиваме. После запържваме до зачервяване. Отново задушаваме месото, заедно с нарязаните на ситно лук, моркови и чушки. Накрая  прибавяме патладжаните, нарязания на филийки чесън и настърганите домати. Подправяме на вкус с черен пипер, магданоз и сол и възваряваме на огъня.

Продукти: 1 кг телешко месо, 5-6 патладжана, 1 глава лук, 2 моркова, 2 зелени чушки, 1 глава чесън, 6 домата, 1 магданоз, черен пипер, сол

Вкусна гозба от патладжани
16887

Последни материали
Виж
Ще търсят нефт и газ по полетата на Враца
Добавката не е за всички
Отпускат по 40 лв на пенсионерите за Великден
Нова администрация
Ново предприятие ще се бори с градушките
Причините
Защо листата на разсада на доматите пожълтяват
Нормативни промени
Има корекции в наредбата за разселване на зубри
След зимата
Сухото време отприщи огнени стихии в цялата страна
Свързани материали
Виж
Важно за градинаря
Патладжанените капризи
Сега се засяват семената за ранно полско производство на патладжани
Не забравяйте да сложите и патладжан в оранжерията
Много цвят малко плод
Проблеми със завързите на оранжерийните патладжани
Мариновани патладжани
Практика
Има начини да предпазим пипера и патладжана от окапване на цветовете
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам