Начало » Новини » Страната
02.07.2018 г.

Промяна на датите за курс за одитори по HACCP

Предстоящо
Промяна на датите за курс за одитори по HACCP

sinor

Вместо на 4, 5 и 6 юли, както беше обявено преди десетина дни, Съюзът по хранителна промишленост променя датите за провеждане на тридневен обучителен курс по HACCP за периода от 11 до 13 юли. Обучението е свързано с въвеждането на одитори системата HACCP, по специално за Codex Alimentarius-   ISO 22000 и FSSC 22000/ISO 22002/ и за етикетиране и определяне енергийната стойност на храните.

Курсът ще се проведе в Дома на техниката в София. Заявката за участие съгласно приложения формуляр се изпраща в срок до 06.07. 2018 г.  заедно с копие от платежното нареждане за преведена такса.

Таксата за участие е 280 лв. без ДДС,  336 лв.  с ДДС.

За редовни членове на СХП таксата за участие е 250 лв. без ДДС, 300 лв. с ДДС

В таксата са включени материалите за участниците, кафе-паузи и закуски, сертификати.

Регистрацията на участниците е на 11.07.18 год.от 9,00 до 9,45 часа на 4 етаж, офис 408. Занятията се провеждат в зала 312 на 3 етаж в Дома на техниката.

Промяна на датите за курс за одитори по HACCP
4421

Последни материали
Виж
Контрол на контрола
Покрай свекъра на Йончева прокуратурата прозря скандала с къщите за гости
Крадец на дърва е заловен след гонка из плевенските села
Важно за градинаря
Как да се избавим от листните въшки в градината
Как да си отгледате годжи бери от семена
Съобщение
Биволите над 20 година все пак ще бъдат възстановени в системата на БАБХ
Хладилната база е единствената инвестиция в региона от 30 години назад
В Англия предпочитат вноса на замразени ягоди и кайсии от Павликени
Свързани материали
Виж
Предстоящо
От 16 до 18 април ще има обучение по HACCP
Предстоящо
От 4 до 6 юли в София ще се проведе курс за одитори на HACCP
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам